reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A ja wróciłam godzinę temu do domu :)
Przepływy ok, wody też...
Mam przyjść we wtorek z rana i antybiotyk dostanę na wszelki wypadek... we wtorek ok godz 11 powinnam być cięta...
Ale to mi mówiła ta inna lekarka, więc w pon z rana będę dzwoniła jeszcze do tej mojej :)
A poza tym tapety już położone, karnisz wisi, teraz M montuje listwy, a ja umylam okno :)
Miała przyjść kuzynka ale pewnie jak zwykle ma wszystko w tyłku dlatego M musi trochę na szmacie dzisiaj polatac ;) krocze mnie boli jak cholera :/
Aaaaaaaaaaaaa wody i przepływy ok a płci nie widać ;)

reklama
Isia mój miał dzisiaj w salonie umyć okna 2 szt. Mi się drzemlo a ten się zmyl... jak stalam mieszkanie puste :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia to ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza haha. Chociaz moze mnie jeszcze do domu wypuszcza jak sie nic nie bedzie dzialo. Kto to wie? :p Ja sie tez spytam jeszcze o ten antybiotyk jak juz moj lekarz bedzie czy da mi go wczesniej czy jak to tam. Isia co z ta plcia? Bo to az nieprawdopodobne :p.'jak to Twoje dziecie lezy? Ja tu u siebie za to mam odglosy z porodowki i juz jakas dzidzia sie tez urodzila ;). Nudze sie jak mops! ;)

Dzwonil do mnie przed chwila moj lekarz. Powiedzial,ze jak sie nic wiecej nie bedzie dzialo to jednak w pon.Wyjde jeszcze do domu...

Ona weź i pij wapno. Sporą dawkę sobie zaaplikuj..ja mam takie krostki swedzace ale one się pojawiają i znikają i są na rekcha brzuchu i nogach. Ale nie mowilam lekarzowi bo czytalam gdzies ze tak może być. Jie jest ich wiecej wiec sie nie przejmuje

Ehhh mnie męczy standardowo zgaga czekam na męża i zabieram się za obiad :) ja już górę posprzątalam mój teraz odkurzy i umyje podłogi :)

reklama
A moj waży 2700 kg. Wód mało ale jeszcze ok. Chyba będzie długi. .... lekarz mowi ze dojdzie chyba dl 3 kg wiec się ciesze. Fajnego mam ginka. Powiedzialam że chuba się zdecyduje na cc ze wzgledu na to moje oko a on żebym spróbował bo jak poród bedzie szedl sprawnie to szkoda cc robić. Mówi że mają dobre znieczulenia. Podoba mi się takie podejście

Do góry