reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A ja wróciłam godzinę temu do domu :)
Przepływy ok, wody też...
Mam przyjść we wtorek z rana i antybiotyk dostanę na wszelki wypadek... we wtorek ok godz 11 powinnam być cięta...
Ale to mi mówiła ta inna lekarka, więc w pon z rana będę dzwoniła jeszcze do tej mojej :)
A poza tym tapety już położone, karnisz wisi, teraz M montuje listwy, a ja umylam okno :)
Miała przyjść kuzynka ale pewnie jak zwykle ma wszystko w tyłku dlatego M musi trochę na szmacie dzisiaj polatac ;) krocze mnie boli jak cholera :/
Aaaaaaaaaaaaa wody i przepływy ok a płci nie widać ;)

reklama
Isia mój miał dzisiaj w salonie umyć okna 2 szt. Mi się drzemlo a ten się zmyl... jak stalam mieszkanie puste :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia to ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza haha. Chociaz moze mnie jeszcze do domu wypuszcza jak sie nic nie bedzie dzialo. Kto to wie? :p Ja sie tez spytam jeszcze o ten antybiotyk jak juz moj lekarz bedzie czy da mi go wczesniej czy jak to tam. Isia co z ta plcia? Bo to az nieprawdopodobne :p.'jak to Twoje dziecie lezy? Ja tu u siebie za to mam odglosy z porodowki i juz jakas dzidzia sie tez urodzila ;). Nudze sie jak mops! ;)

Dzwonil do mnie przed chwila moj lekarz. Powiedzial,ze jak sie nic wiecej nie bedzie dzialo to jednak w pon.Wyjde jeszcze do domu...

Ona weź i pij wapno. Sporą dawkę sobie zaaplikuj..ja mam takie krostki swedzace ale one się pojawiają i znikają i są na rekcha brzuchu i nogach. Ale nie mowilam lekarzowi bo czytalam gdzies ze tak może być. Jie jest ich wiecej wiec sie nie przejmuje

Ehhh mnie męczy standardowo zgaga czekam na męża i zabieram się za obiad :) ja już górę posprzątalam mój teraz odkurzy i umyje podłogi :)

reklama
A moj waży 2700 kg. Wód mało ale jeszcze ok. Chyba będzie długi. .... lekarz mowi ze dojdzie chyba dl 3 kg wiec się ciesze. Fajnego mam ginka. Powiedzialam że chuba się zdecyduje na cc ze wzgledu na to moje oko a on żebym spróbował bo jak poród bedzie szedl sprawnie to szkoda cc robić. Mówi że mają dobre znieczulenia. Podoba mi się takie podejście

Do góry