reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No Volka w szpitalach szaleństwo z tym jedzeniem :-)
No moj sie wystraszył ze ma sie przeleczyc tez i powiedzial ze pewnie na dniach urodze i juz nie bedziemy sie kochac :p

reklama
Mój brat był np.uczulony na szczepionki takie standardowe dla dzieci i musiał w klinice w krk miec robione i mój gin. Kazał mi zgłosić po porodzie pediatrze że taka sytuacja i nad w rodzinie była :)

Ale mnie zmiotlo dzisiaj! Wstałam zjadłam śniadanie na chwilkę się położyłam żeby trawienie było dobre i usnelam... teraz wstałam nie mamy obiadu a sprzątanie nawet nie ruszone :D

Ja słyszałam że jak się nie miało w ciąży robionych badań na tego paciorkowca to i tak dają zapobiegawczo antybiotyk...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja kupiłam tą herbatę z liści malin :D i szykuje się do 1 porcji żeby zrobić... i będę sobie wmawiać przy porodzie ze mi to pomogło i mniej boli haha

Barbra krazek zdjeli wiec takie objawy pewnie teraz bada wystepowac.
Marcowa jak nasz pytania to dzwon do swojej ginekolog a na pewno udzieli Tobie odpowiedzi, nawet jeśli nie dawała Ci skierowania. Masz rację nie można bagatelizować żadnych niepokojacych objawów. Więc koniec języka za przewodnika.
Młoda jak będziesz pić te herbatki to urodzisz jeszcze dzisiaj Hahaha.
To sie Volka wynudzisz :(

Mój lekarz mi odpisał
"skurcze mogą pojawić się w każdej chwili ale klucia raczej nie stanowią zagrożenia.
Ważne by były ruchy dziecka odczuwalne i były zachowane wody płodowe.
Gdyby zaczęły odpływem to zaraz do szpitala"
To powiem wam mi się podoba zawsze dostaje wyczerpujące odpowiedzi od niego dlatego chcę go przy porodzie :)

Volka twój musi poczekać 6 tyg a mój od początku ma zakaz przed porodem nie wiem czy damy radę jak nie to po połogu dopiero więc twój aż tak źle nie ma :) da rade

Kurcze taka babka z innego pokoju siedzi na korytarzu i ma przesrane :-( ciaza pozamaciczna blizniaki, 3 tygodnie chodzi z martwym plodem...nikt tego nie widzial bo to ma gdzies w rogu macicy i musza operacyjnie wyciac lub chemia leczyc gdzies w klinice. Biedna bo nie wiadomo czy wogole będzie mogla miec dzieci jeszcze. ..placze tu na korytarzu. ...

reklama
Sarna nie kracz nie kracz :D
Mój chodzi i pyta czy już mi wody odeszły bo mu się na nocke nie chce iść haha

Ja od rana mam tyle śluzu ze szok :D chyba się czyszcze od środka[emoji14]3wkladke już wymienilam

Do góry