reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek super prezent :)
Ja też zazwyczaj dostaje biżuterię... chociaż ostatnio tylko zawieszki z Pandory ;) pewnie po narodzinach Bartusia też cosik dostanę ;) ale potem muszę delikatnie powiedzieć, że starczy mi tych zawieszek i chce cosik innego hihi

reklama
Młoda mamo Ty specjalnie w takiej szklance sobie zapodalas? Ochoty tu robisz na co innego zamiast tej herbatki ;D mmm jak ja za tym tęsknię ;)

Nio a u nas pokój Zuzki zrobiony... tzn teraz M ma przerwę bo robi obiadek a ja leżę w sypialni... nie mam siły się ruszyć, krocze mnie boli :/
Zdjęć narazie Wam nie pokaże bo jeszcze trzeba złożyć dwa regały i ciągle nie podoba się nam jak stoją meble... jak będą regały to pewnie wyjdzie jeszcze inaczej hihi
Aaaaaaaaaaaaa i na zdjęciach te tapety wyglądają jak delikatnie pomalowane ściany na różowo ;)

Hey dziewczyny ja pisze z izby przyjec. Czekam na ktg. Od rana mam skurcze i non stop brzuch sie napina. Pojechałam do lekarza z przyziebieniem a oni mnie tu skierowali. Chyba to tylko straszaki bo badanie już miałam i szyjka zamknięta. Mała wazy już 3500. To będzie ciężki poród. Poryczalam sie z ból podczas wstawania. Tata mnie podpiera jak chodzę. Jakbym teraz miala rodzic to nie mam siły nawet na jedno parcie.

Herbatka jasnee! to whisky tylko nam napisała że herbatka hehe :p
Cień to chyba dziś będzie twoja kolej :)
Moja koleżanka ze szpitala co leżała że mną i też miała krążek to wysłała mi teraz foto swojej córki ale nie wiem na razie nic więcej ale planowo miała mieć cc
Ja jestem w trakcie robienia obiadu :)

Cocosh bidulko kurcze duża jest Marysia jak jeszcze poczeka to możliwe że cc ci zrobią jak ty biedna nawet sił nie masz przesyłam Ci buziaki :*

Cocosh, a gdzie jesteś? Na Ujastku czy na Kopernika? Biedaku., współczuje.. Mała faktycznie juz wcale nie taka mała. A Ty zmęczona po ostatnich tygodniach i przeziębieniu.. :(

reklama
Do góry