reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia to stoi u mnie i się marnuje ;D dostaliśmy tyle tego na weselu -zamiast kwiatów chcieliśmy wino ;) i zaraz potem zaszłam w ciążę ,potem karmienie i teraz znów ciąża (chodzimy i rozdajemy ) a tak już bym się napila; D uwielbiam whisky a z win Carlo Rosi słodkie , a Ty jakie winko kupiłaś ?;)

Załączniki

• 1455983748089.jpg
    1455983748089.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 55
Cocosh trzymaj się tam i nabierze sił .. spokojnie jeśli będziesz osłabiona to zrobią Ci cesarke i szybciutko Marysia będzie z Wami

Cocosh, trzymam kciuki, tak niefortunnie to przyziębienie się przyplątało...daj znać po ktg.

Ja cały tydzień czułam się dobrze, a dziś to jakaś masakra, zrobiłam tylko pranie i szybki obiad i cały czas leżę bo brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli. Zaprowadziłam młodego na urodziny do sąsiadki, a jak wracałam, to mnie tak zakłuło po prawej stronie że się zgięłam, Karolcia dziś bardzo aktywna, a mój brzuch przybiera bardzo dziwne kształty..

Mogen David Pommegranate :) słodkie bo tylko takie wina lubię ;) u nas kiedyś też tak było... dopóki nie zaczęliśmy zostawiać w domu mojej sławnej kuzynki... chociaż ilość butelek nam się nie zmniejszyła tylko alkohol zmienił się w wodę. .. a wyszło to podczas pewnej imprezy gdzie było u nas grono znajomych i zaczęliśmy po kolei otwierać butelki ;)

Edit, u nas jest dokładnie to samo! Po weselu w maju mamy ponad 70 butelek różnego alkoholu w domu! A ja zaraz potem zaszłam w ciąże. Nie zdarzyłam nawet jednej butelki wina otworzyć :(
A pijaki to z nas strasznie słabe :D

Cocosh ja też bym się spodziewała na Twoim miejscu cc... tym bardziej, że Marysia jest duża a Ty naprawdę jesteś pewnie mega osłabiona po ostatnich przejściach :/

Jestem na ujastku. Wzielam torba na wszelki wypadek ale raczej mnie wyśle do domu. I całe szczęście bo musze odpoczac. Mialam dzisiaj leżeć to jeżdżę od rana z tata. Najpierw lekarz. Chcieli mnie karetkę wysłać do szpitala to odmowilam bo musiałam leki odebrać miskowi i chcialam wziąść torbę. W aptece sie poryczalam i wydarlam na babe bo mieli sprowadzic lek a nie sprowadzili i dopiero na poniedzialek a misiek leży i ma tętno 100 i mu zastawka cala chodzi bo ten lek na obniżenie jest. Pojechaliśmy do szpitala miska żeby nam dali kilka tabletek i nowa receptę. Baba nam zrobiła odpis ale 100% płatny i lek 210 zł zamiast 3 zł. Ze szpitala do domu po torbę i teraz czekam. Dreszcze gorączkę skurcze non stop bol krzyże paraliżuje. Żyć nie umierać.

Wyzalilam sie.
Dzięki dziewczyny. Trzymajcie kciuki żeby to zdradzili były bo inaczej będę ryczec aż mi cesarki nie zrobia

Cocosh doskonale Cie rozumiem... ja też mam serdecznie dosyć i powiem Wam, że się nie zdziwie jak po tym dzisiejszym sprzątaniu złapie mnie poród...

reklama
Cien matulu toz to Ciebie chyba cos bierze. Moze i dobrze,chociaz nie wiem czy to co zmieni pare dni w ta czy w ta,no ale niebede sie upierac. Jak mnie wypisza w poniedzialek to juz grzecznie poczekam w domu do soboty ;).Edit ale masz ladny zapas. Na mnie jedno czeka, ale to dopiero za jakis czas. Jak karmienir sie ureguluje. Sylvi mkje dziecko tez wczoraj bylo bardzo aktywne na wieczor a potem te bole dostslam i skurcze,ale jak widac tylko straszaki ;). Biedna Cocosh :( trzymaj sie tam jakos!

Do góry