Spokojnie w szpitalu zapytaja czy są jakieś uczulenia na coś na i powiedz wtedy ,że mama ma na to i boisz się ze tez masz ...Po prostu się martwię, może Volka ma racje, że za bardzo panikuje, ale moja pierwsza ciąża i nie przyszła mi ona łatwo. Wiem,że lekiem który podają standardowo zwykle jest penicylina. Moja mama jest na nią uczulona, nie wiem jak u mnie, bo nie miałam okazji z niej korzystać. Nie wybaczyłabym sobie, gdybym coś zaniedbała. Dlatego nie mogę tłumaczyć się tym,że ktoś w ogóle nie miał zrobionego badania, bo ja mam zrobione i wynik dodatni. Robiłam badanie sama, bo moja gin. mi go nie zleciła, nawet mi nie wspomniała o nim, a ja z różnych źródeł słyszałam, że to bardzo ważne badanie. Dobra, już nie zawracam głowy
reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Ona za dziecka mialam. Objawy sa te same ogolnie.to ten sam wirus co ospe powoduje.
CieńWielkiejGóry
No Isia nie fajnie ...
A mnie znow taki porządny skurcz chwycił az do pleców promieniowal...i akurat jak maz byl i sie wystraszył czy ma dzwonić na polozna juz
A mnie znow taki porządny skurcz chwycił az do pleców promieniowal...i akurat jak maz byl i sie wystraszył czy ma dzwonić na polozna juz
CieńWielkiejGóry
Teraz na gbs mialam wymaz ale czy przy Lilce to nie pamietam. ..
reklama
Cien u nas tez szalenstwo jak zwykle. Pomidorowa z proszku z rozgotowanym ryzem i jakies niedobre mieso z kasza i burakami :/. Zostalam sama na sali,nawet tv tu nie ma :/. U nas mial byc seks pozegnalny przed porodem i pologiem,ale wczoraj akcja i dupa z tego wyszla a ja chyba juz bez dziecka stad nie wyjde,wiec biedny mezulek-ponad 6 tygodni teraz bedzie czekal . Co to jest aloes Isia? W sensie na co to?