reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Po prostu się martwię, może Volka ma racje, że za bardzo panikuje, ale moja pierwsza ciąża i nie przyszła mi ona łatwo. Wiem,że lekiem który podają standardowo zwykle jest penicylina. Moja mama jest na nią uczulona, nie wiem jak u mnie, bo nie miałam okazji z niej korzystać. Nie wybaczyłabym sobie, gdybym coś zaniedbała. Dlatego nie mogę tłumaczyć się tym,że ktoś w ogóle nie miał zrobionego badania, bo ja mam zrobione i wynik dodatni. Robiłam badanie sama, bo moja gin. mi go nie zleciła, nawet mi nie wspomniała o nim, a ja z różnych źródeł słyszałam, że to bardzo ważne badanie. Dobra, już nie zawracam głowy
Spokojnie w szpitalu zapytaja czy są jakieś uczulenia na coś na i powiedz wtedy ,że mama ma na to i boisz się ze tez masz ...

reklama
Kurcze a ja dalej czekam :/ a jestem głodna, chce mi się pić i spać.... wypiłam pół litra aloesu i chodzę sikac jak szalona... już trzy razy byłam jak tutaj siedzę i chyba raz jeszcze na bank pójdę:/

Mamuska mi kupila koszule do porodu, majtki poporodowe, wszystkie kocyki i podusie juz tam doszly i nareszcie we wtorek wysla mi ta paczke :p

Marcowa nie zwracasz głowy to jest ważne badanie i nie wszyscy lekarze je zlecają mój jak by mi nie zlecił to też bym sama zrobiła ja w pon będę dzwonić bo już powinny być :)

reklama
Cien u nas tez szalenstwo jak zwykle. Pomidorowa z proszku z rozgotowanym ryzem i jakies niedobre mieso z kasza i burakami :/. Zostalam sama na sali,nawet tv tu nie ma :/. U nas mial byc seks pozegnalny przed porodem i pologiem,ale wczoraj akcja i dupa z tego wyszla a ja chyba juz bez dziecka stad nie wyjde,wiec biedny mezulek-ponad 6 tygodni teraz bedzie czekal :p. Co to jest aloes Isia? W sensie na co to?

Do góry