Ja zjeździlam dzisiaj razem z M pół Śląska
a u nas porodów ciąg dalszy jak widzę
LilithGoth i Maya serdeczne gratulacje❤❤❤
A my jak wyszliśmy z domu o 8 rano tak dopiero teraz wróciliśmy :/
W aptece zostawiłam 250 zł aaaaaaaaaaaaaaaaa masakra jakaś :/ ale tak to jest jak się bierze lekarstwa a potem w celu oszczędności recept płaci się za nie raz na jakiś czas
Moja kierowniczka dała mi ofertę pracy w mojej sieci aptek na kierownika regionalnego...
Ale najbliższy region to małopolska... kazała mi obiecać że wyśle tam papiery... i chyba spróbuję... a co mi szkodzi... chociaż jak M się dowiedział, ile chce zarobić to powiedział, że nie ma szans hihi a tak naprawdę nawet nie wiem jakie są stawki :/ przez weekend napisze to cv i tam wyślę...
Poza tym kupiłam termos na wodę do mleka... mój M oczywiście się oburzyl, że chce zwykły za 20 zł a nie jakiś porządny za 120... więc mu powiedziałam, że możemy taki kupić. Nie ma sprawy
jego argument był taki, że te lepsze trzymają ciepło do 36 godzin... ale po co mi ten termos ma tyle trzymać ciepło??? Przecież nie wyjdę z małym z domu na 36 godzin hihi
W końcu chyba sobie przemyślał, że taki drogi termos nie jest potrzebny na wodę do mleka i pojechaliśmy do auchan po zwykły za 20 zł ale co się nagadał to jego hihi
Poza tym zrobiliśmy jakieś małe zakupy z chemii do domu i przede wszystkim wodę niegazowana... W litrowych butelkach... uwielbiam tą wielkość, taka idealna jest dla mnie hihi
Zuzce kupiliśmy paputki do przedszkola ale nie jest z nich zadowolona bo kupiliśmy jej Daniele a nie jakieś ładne z barbie albo inna księżniczka
skarpetki w lidl i pościel z Kraina Lodu... chciałam jej kupić jeszcze z myszką Miki ale M szedł ze mną do sklepu
Potem lidl i Piotr i Paweł i teraz wreszcie leżę w łóżeczku... chyba utne sobie drzemke hihi