reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
ja placki mam jutro od babci a dziś chińskie
CieńWielkiejGóry
U nas na obiad jakas zupa ala pomidorowa z ziemniakami i cos za czym nie przepadam ryz z jablkami. ..
Siwa88
Udało mi się nadrobić, a miałam ponad 1000 postów.
Dzastibasti, Izik_89, Kate, Maya i Lilithgoth ogromne gratulacje :-)
Serduszko dużo zdrówka dla Kubusia, jest bardzo dzielny, teraz tylko ty sobie wypocznij :-)
Ja moje wolne chwile spędzam na szukaniu wszystkiego co potrzebne do nowego mieszkania, co wcale nie jest takie proste żeby wszystko dopasować.
U mnie żadnych oznak porodu nie widać, ale mogłabym juz za tydzień rodzic bo fizycznie juz nie daje rady. Mieszkanie i tak będziemy szykować dopiero w drugiej połowie marca, bo deweloper ma opóźnienia. Wiec mogę już rodzic, ale znając życie przenoszę :-)
Dzastibasti, Izik_89, Kate, Maya i Lilithgoth ogromne gratulacje :-)
Serduszko dużo zdrówka dla Kubusia, jest bardzo dzielny, teraz tylko ty sobie wypocznij :-)
Ja moje wolne chwile spędzam na szukaniu wszystkiego co potrzebne do nowego mieszkania, co wcale nie jest takie proste żeby wszystko dopasować.
U mnie żadnych oznak porodu nie widać, ale mogłabym juz za tydzień rodzic bo fizycznie juz nie daje rady. Mieszkanie i tak będziemy szykować dopiero w drugiej połowie marca, bo deweloper ma opóźnienia. Wiec mogę już rodzic, ale znając życie przenoszę :-)
Lilith gratuluję
Maya no to zaskoczyłas, jeszcze szybciej niż Izik jest nadzieja ,że więcej z nas tak szybciutko urodzi
Ja bym się tak na Waszym miejscu rozpakowane dziewczyny nie cieszyła , bo już niedługo Fanti wykresli Was z marcówek, lepiej się przygotujcie na łapówkę żeby tu pozostać hihi
Młoda i jak tam odebrał Cię Twój ? Biedna żebyś nie wyglądała jak jakiś bałwanek w tym śniegu ,bo jeszcze Cię nie pozna i zostawi ;D
Maya no to zaskoczyłas, jeszcze szybciej niż Izik jest nadzieja ,że więcej z nas tak szybciutko urodzi
Ja bym się tak na Waszym miejscu rozpakowane dziewczyny nie cieszyła , bo już niedługo Fanti wykresli Was z marcówek, lepiej się przygotujcie na łapówkę żeby tu pozostać hihi
Młoda i jak tam odebrał Cię Twój ? Biedna żebyś nie wyglądała jak jakiś bałwanek w tym śniegu ,bo jeszcze Cię nie pozna i zostawi ;D
CieńWielkiejGóry
Młoda chce robic za balwanka :-) zamiast za kroliczka wielkanocnego ;-) w koncu niedługo juz
clodi
Ja robiłam dzisiaj kopytka z serem
Cień a mi takiego smaka zrobiłaś ja uwielbiam ryż z jabłkami
Cień a mi takiego smaka zrobiłaś ja uwielbiam ryż z jabłkami
reklama
Serduszko ja juz drugi dzien nie biore moich tabletek i poki co nic nie rusza . Ciekawe,moze nawet dotrwam do terminu hehe. Kamila ja tak mialam jak rosly albo jak szly rozstepy. Teraz sie uspokoilo z tym drapaniem. Cien bleee pomidorowa z ziemniakami . Uwielbiam to zarcie szpitalne. Szwagierka juz mi mowila zebym sie po cesarce zaopatrzyla w swoje,bo tak by nie jadla prawie dwie doby :/.