reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
pomogłoby mi gdybym nie przeciekała tak to tylko na noc sobie pozwalam
MłodaMama93
Ja się umowilam z moim pod PKP... ze po mnie przyjedzie a on teraz nawet telefony nie odbiera! :/ i stoję sobie na skrzyżowaniu jak debil i pada na mnie śnieg
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Kkasiaa
A mnie dzis kłuje w pochwie. Mam nadzieję ze malutkiej się nie śpieszy.
clodi
Lilith gratulacje!!! Wszystko poszło ok? To Twoja 3 cesarka
Maya gratulacje i pozazdrościć porodu
Jednak każdy ma inny organizm i nie można patrzeć na objawy kogoś innego bo w takim wypadku ja tez już bym była po jak Maya
Młoda te twoje buźki śmieszne, już Cię widze na tym skrzyżowaniu z takim bananem na ustach
A ja kolejny dzień na kibelku, jak tak dalej pójdzie to lewatywa mi bedzie niepotrzebna
Maya gratulacje i pozazdrościć porodu
Jednak każdy ma inny organizm i nie można patrzeć na objawy kogoś innego bo w takim wypadku ja tez już bym była po jak Maya
Młoda te twoje buźki śmieszne, już Cię widze na tym skrzyżowaniu z takim bananem na ustach
A ja kolejny dzień na kibelku, jak tak dalej pójdzie to lewatywa mi bedzie niepotrzebna
MłodaMama93
Jego dalej nie ma... łaskawie odebrał 10min temu Ale powiedział ze dopiero jedzie więc jeszcze z 15 min poczekam chyba ze będzie korek na 2pasie to ze 20-25 sople mi takie z nosa lecz że za chwilę przymarzne
reklama
CieńWielkiejGóry
Lilith wielkie gratulacje!!!!
Cień dziwni ci lekarze w tym szpitalu :/ Na usg było widać wody?
Super ze wychodzicie do domu tylko nie pamiętam kto... miałam ponad 90 postów do nadrobienia
Jaja by byly gdyby codziennie któraś urodziła[emoji14]haha
No usg robil ale nic nie mowil o wodach. ..