reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja się umowilam z moim pod PKP... ze po mnie przyjedzie a on teraz nawet telefony nie odbiera! :/ i stoję sobie na skrzyżowaniu jak debil i pada na mnie śnieg :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam dzis brzuch jak kamien zreszta wczoraj nie lepiej bylo .
Cięzko sie nawet schylic z tym kamyczkiem:)

Lilith gratulacje!!! Wszystko poszło ok? To Twoja 3 cesarka

Maya gratulacje i pozazdrościć porodu

Jednak każdy ma inny organizm i nie można patrzeć na objawy kogoś innego bo w takim wypadku ja tez już bym była po jak Maya

Młoda te twoje buźki śmieszne, już Cię widze na tym skrzyżowaniu z takim bananem na ustach

A ja kolejny dzień na kibelku, jak tak dalej pójdzie to lewatywa mi bedzie niepotrzebna

Jego dalej nie ma... łaskawie odebrał 10min temu :D Ale powiedział ze dopiero jedzie więc jeszcze z 15 min poczekam chyba ze będzie korek na 2pasie to ze 20-25 :D sople mi takie z nosa lecz że za chwilę przymarzne

reklama
Lilith wielkie gratulacje!!!!

Cień dziwni ci lekarze w tym szpitalu :/ Na usg było widać wody?

Super ze wychodzicie do domu tylko nie pamiętam kto... miałam ponad 90 postów do nadrobienia :D :)

Jaja by byly gdyby codziennie któraś urodziła[emoji14]haha

No usg robil ale nic nie mowil o wodach. ..

Do góry