reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kate kciuki zaciśnięte:-)
Volka my mamy ten sam termin ciekawe ktora z nas będzie pierwsza :-)
Asienka Ty odpoczywaj dużo...

Isia na mnie to chyba nie działa... Zdrzemnelam się ... Czuje sie ogólnie dobrze. Czuje tylko bol w dole pleców i brzucha... Taki ciągły. Nie minął nawet jak leze bez ruchu. Ale to pewnie nic takiego...
Kubusia rana boli. Pierwszy raz sie wypróżniał po operacji i ciężko mu bylo. Cos mi zaczął kaszleć i przy tym kaszlu bardzo go boli. Sprawdzamy co jakiś czas czy z rana wszystko ok. Ale póki co jest dobrze. Z tym bólem tez będzie coraz lepiej... Z jednej strony cieszę się ze ten bol go w jakimś stopniu hamuje. Inaczej juz by chcial szaleć a tak to każdy ruch taki przemyślany i ostrożny jest. Jestem z niego ogromnie dumna :-)

reklama
Cień ja tez juz nie narzekam na problemy z oddechem. Brzuch nisko...
A od wczoraj maly tak napiera na pęcherz ze co chwile biegam do ubikacji. Na kilka kropel moczu...

Ciekawa jestem ktora będzie następna... Ja się na siłę nie pcham :-) teraz juz nie prosze dzidziusia o czekanie. Będzie gotowy to da znak :-)

Kate kciuki za szybkie wyjście :)

Isia mój też coś gadał o lepszym termosie , bo mamy jakiś za ok 30 zł i na codzień był ok, dramat był jak się wybraliśmy samochodem do Czech, nalalismy do niego wrzatku i po całej nocy była zimna woda, trzeba było kombinować na stacjach benzynowych żeby nam gorącej wody dali :sorry:

Cień u mnie też pomidorowa ale z makaronem :sorry: objadlam się jak bąk, nawet moje dziecko poprosilo o dokladke , a to jej się zdarza tylko w przypadku naleśników, szok, tym bardziej ze od 2 dni nie ma coś apetytu... albo po prostu wreszcie ja głód dopadł hehe

Asienka to samo mu powiedziałam to na początku sie bal dotykac ale teraz juz przytrzymuje. Ale i tak co kaszlnie to słychać "ała!"
Z dnia na dzień będzie coraz lepiej...
Nailie moje chłopaki tez pomidorowa lubią ale z kolei z ryżem :-)

Cocosh jak tam u Ciebie???

Fanti... Czemuś kobieto taka milczaca???

Gratuluję najświeższym Mamusiom !

Ja po ktg, i tam tez sie nic nie dowiedziałam tylko ze jest ok ; ] Jakbym wcześniej nie poczytała w necie to bym nie wiedziała nawet o co w tym chodzi. A mówiłam kobiecie że jestem pierwszy raz ehhhh. "Pani naciska jak sie ruszy".
Janek akurat sie na badaniu wyciszył, malo ruchow czułam. A skurcze tylko dwa odnotowalam, na 20 i 30 %.
A po zajechalismy do maca <grzesznica>. Sie wstydzilam co ludzie myslą o takiej mamuśce hehe.

Serduszko w sumie to mnie też dopiero po drugim podmasowaniu zaczęło brać....
Po tym pierwszym lekarz kazał mi jechać szybko do szpitala bo niby zacznę rodzic... Po dwóch dniach ucieklam z niego i dopiero jak mnie w Bielsku podmasowali to się ruszyło...

reklama
Cień, nie ma to jak szpitalna dieta dla ciężarnych, raz dwa odchudziliby nas i nasze maleństwa w brzuszkach.
Boje sie właśnie jak ja przeżyje te kilka dni po porodzie na tej diecie cud....

Isia, o jakim masowaniu mówicie?

Do góry