reklama
nailie
Fanka BB :)
Rany, co tu sie dzieje! Jak piwiedzialam chlopowi ze wy tu hurtowo zaczynacie rodzic to kazal mi odlozyc telefon i nie czytać, bo jeszcze ja urodze jeszcze ten czop, chyba ide go zmusic zeby w koncu zrobic cos z tym lozeczkiem, bo nigdy nie wiadomo :O
Maya, Lilith, gratulacje
Maya, Lilith, gratulacje
Agiszonek
Maya gratulacje. Słodka dzidzia
MłodaMama93
Maya gratulacje! !!!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Agiszonek
Ja też mam na 29 termin a wlasnie się dowiedziałam że koleżanka w ciąży. Miala zespół polcystycznych jajnikow i pkres raz na pół roku a za pierwszym razem się im udało i jest w szoku
sylvi1979
Cześć
Dziewczyny, jakie tempo na porodówce! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom
Ja mam mocne postanowienie dotrzymać jednak do 11.03 bo do szpitala 70 km, a w samochodzie nie chcę rodzić..
Mam nadzieję, że mała żadnego psikusa nie wywinie, bo dziś konieć 37 tc według USG. A coś te dziewczynki się za bardzo śpieszą.
Byłam dziś u dentysty na kontroli i czyszczeniu, na szczęście wszystko ok. Nie mogłam jeść po czyszczeniu i myślałam że Karolcia mi brzuch rozsadzi, tak szalała, teraz już po obiadku i się uspokoiła trochę.
Poczytuję was, szczególnie nad ranem jak nie mogę spać
W dzień nie bardzo czas na pisanie, a jeszcze jeden klient mnie uprosił o zrobienie projektu, więc robię z zastrzeżeniem, że mogę niedokończyć
Serduszko, zdrówka dla Kubusia, teraz możesz już spokojnie rodzić.
Dziewczyny, jakie tempo na porodówce! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom
Ja mam mocne postanowienie dotrzymać jednak do 11.03 bo do szpitala 70 km, a w samochodzie nie chcę rodzić..
Mam nadzieję, że mała żadnego psikusa nie wywinie, bo dziś konieć 37 tc według USG. A coś te dziewczynki się za bardzo śpieszą.
Byłam dziś u dentysty na kontroli i czyszczeniu, na szczęście wszystko ok. Nie mogłam jeść po czyszczeniu i myślałam że Karolcia mi brzuch rozsadzi, tak szalała, teraz już po obiadku i się uspokoiła trochę.
Poczytuję was, szczególnie nad ranem jak nie mogę spać
W dzień nie bardzo czas na pisanie, a jeszcze jeden klient mnie uprosił o zrobienie projektu, więc robię z zastrzeżeniem, że mogę niedokończyć
Serduszko, zdrówka dla Kubusia, teraz możesz już spokojnie rodzić.
marcowa 07
GRATULACJE MAYA !!! śliczna córcia
Pozazdrościć porodu
Pozazdrościć porodu
reklama