reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar moj w 35 ważył 2100! Musisz jeść więcej mięsa czerwonego. Ja przez te trzy tyg jadl duzo wołowiny, cieleciny, ryb - białko! I dzisiejsze wyniki krwi idealne. Wszystko mi się poprawilo. Czuje ze mały też przybrał. Zobacze w sobote na wizycie

reklama
Dzasti gratulacje dobrze ze juz po najwazniejsze ze mały zdrowy ;)
Ciesze sie ze wizyty udane .
Bar trzymaj sie tam i lez grzecznie. U nas lekarz tez sie pomylil co do wagi mlodego 5 h przed porodem na usg wyliczyl ze nie wiecej jak 3 kg a urodzil sie 3410 wiec prawie 0.5 różnicy.

Izik ale masz grzeczna coreczke :)

W 35 wazyl 2100 ? Moj w 32 2kg czyli 3 tygodnie temu. Ciekawe ile teraz wazy :)

Mloda to jest dopiero masakra! Ale ja cos czuje.ze moj maly wiecej jak 3 kg nie wazy w tej chwili. Jak urodze tego 27 to pewnie 3200-3300 moge sie spodziewac. Nie ma za kim byc wielki :p. Fanti ale po szepieniu ma prawo go rozlozyc.

Serduszko, a ja myslalam ze chociaz tydzien ci dadzą odpoczac od maratonow szpitalnych, oby to byl falszywy alarm

Barbra dziewczyny dobrze mowia z ta wagą ;) z reszta Ty jestes drobniutka, wiec synek tez moze byc

Moj kurczak w 31/32 tygodniu wazyl ok 1700, ciekawe ile teraz wazy. Wiem jedno, ja przytylam ok 5 kg od tego czasu :/

Manka 2100 właśnie w 32-33 tyg powinien ważyć. Czyli trzy tyg temu był 2 tyg do tyłu z wagą. Nie wazne jest ile się je tylko co się je. Białko jest głównym budulcem.

Hey laseczki ... cały dzień dziś was "goniłam" :) 20 stron ... co kilka przeczytałam to znów kilka wiecej :p hihi szalone ...

Dzasti GRATKI ogromne - pierwszy chłopak u marcowko-lutówek :) ucałuj go od nas siarczyście :D

Powiem wam że z ciekawości zapytałam mame i przyszłą teściową o wagę moją (3100) i mojego (3500) przy porodzie i ni jak się to ma do młodego bo on już teraz 3kg :) (niby)

też mi sie chce Pepsi albo Coli ... ale nie ma nic w domq ... trzeba przecierpieć

ja cały dzień zalatany - najpierw policja, później szkoła rodzenia (oczywiście znów dowiedziałam się że noworodek to żyć powinien wodą i powietrzem - żadnych kosmetyków, żadnych udogodnień - nic), od 14 zajęcia z dziećmi (o dziwo jak nigdy zaczynają mnie denerwować :( ... nigdy się tak nie przejmowałam i jest mi przykro że wogóle moge tak myśleć ale to chyba hormony :() szybki obiadek - rosołek z wczoraj, dogoniłam was i padam z nóg - wezmę prysznic i wskocze pod kołdre może i nie zasne ale chociaż odpoczną mi nogi ... pozdrawiam

reklama
Hmm hmm juz i tak mam wypchane torby po brzegi (u mnie wszystko swoje trzeba) więc i tego smoka dołożę, bo mój potem nie znajdzie sam jakby co.
Bar bra nawet Dzasti pisala ze sie nie sprawdzila u niej waga z usg wiec wiesz..

Serduszko odpocznij ! Twoj maluszek dzisiaj w niewygodnych pozycjach tyle godzin. Nie przęmeczaj sie, przeciez jest jeszcze tatuś.
Cień może tego bzykania za duzo jednak bylo hihi.

Do góry