reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Alabamka cudnie,ze u Was juz wszystko dobrze. To ciekawe Maya. Moze juz tez wyjdziesz z dzidzia. Balladyna ja biore smoka w razie czego,choc moi panowie nie uzywali wcale. Cien no patrz. To co to bylo jak nie wody? Powiedzieli? :p serduszko kochana trzymaj sie! Teraz juz chyba mozesz spokojniej rodzic,co? Isia moj Kamil ma lulusie,ktora traktowal od poczatku jako zamiennik smoka. Bar Bra to teraz oszczednie,bo maly musi jeszcze troche posiedziec! Ja wyobrazcie sobie poszlam do tek dentystki. Zrobila mi tego zeba,miala pilowac. Juz prawie konczyla i nagle prad wysiadl :/. Nie spilowala i musze isc jutro rano jeszcze raz. Ehh dobrze.ze juz nic nie bedzie wiercic.

Bar czyli jak mówiłam żaden szampan żadne odliczanie tylko zaciskaj nogi i leżysz:)

Serduszko bądź dzielna jeszcze ten jeden raz. Odpocznij chwilkę i ruszaj do dzieła ;)

Cień jednak mimo wszystko Cię zostawili. Eh. To było do przewidzenia. Ale ty już nie zaciskaj nóg tylko do dzieła bo kto jak kto ale Ty to już niedługo będziesz miała meldunek stały w szpitalach.

Mówił że dużo to nie wszystko musi być odżywcze
To przeziębienie mnie martwi :( jedna z gorączka już urodziła :(
Bar Bra ja też byłam ostatnio chora z gorączką, dreszczami, okropnym kaszlem i dalej się trzymam w dwupaku. Głowa do góry, wskakuj pod kolderkę. Jezeli masz gorączkę to możesz apap wziaść.

Lekarka w szpitalu mi powiedziała ze na ,oko' moje ma 2kg a jak poprosilam o dokładne to wylaczyla usg cip**** jedna :D co mój lekarz powiedział ze gada głupoty i ze na OKO TO CHŁOP W SZPITALU UMARŁ haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Póki co prysznic słabo pomógł...
Jak się nasila to pojedziemy... Wyjścia nie ma...
Ja to mysle caly czas czy Kuba śpi... Czy go boli... Czy ataku nie ma... Oh nie lubię jak go obok nie ma...

Bar to pozostalo Ci leżeć i jeść :-)
Alabamka teraz juz będzie tylko lepiej... Trzymam za Ciebie kciuki...
Dzasti jak tam się czujesz???
Maya jak tętno??? Maja zamiar Cie trzymać do rozwiązania???

Pewnie kogoś pominelam.. Najmocniej przepraszam za to ale tak czytałam Was dzis bo czytałam i niewiele z tego pamiętam...

Wiecie co... Mam nadzieje ze jeszcze się uspokoi... Ze nie pojadę....

Oliwier miał dziś szczepienie i niby poszło ok a zaraz po przyjściu do domu ma mega katar twierdzi że nie ma siły na nic. I leży. A jego zagonic do łóżka przed 21 graniczy z cudem.
I teraz nie wiem czy był chory już a lekarz tego nie wybadała i teraz tak przyspieszyło czy to reakcja na szczepienie.

Bar spokojnie, jedne dzieci rodzą się mniejsze, drugie większe. Zobacz mój mały waży 2700 a to 38 +3 więc duży nie jest.

reklama
Volka ma rację usg może się mylić. Przecież wyliczając wagę bierze się pod uwagę trzy miary-głowka, brzuszek i nóżki wystarczy że lekarz coś niedokładnie zmierzy i waga jest inna. Więc nie ma co się tak tą wagą sugerować tylko spokojnie, bez stresu funkcjonować.

Do góry