reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No młody do szkoły jutro nie pójdzie. Jakiś dziwny jest. Ale zazwyczaj po szczepieniu gorączka występuje a tu nic.

Ja zdycham. Mama zrobiła gołąbki więc na kolację zjadłam a teraz zgaga meczy. już 2 Reni i nadal meczy.

reklama
Fanti rano syn moze byc jak nowonarodzony ; ) może taka chwilowa reakcja.
Ja mam zgage po napojach cytrusowych glownie. Dlatego tylko woda.,herbatki i ew. sok jablkowy. Reni tylko dwa razy musiałam brać.

Wiem wiem podreguluje trochę dietę i zobaczymy jak dobrze wszystko pójdzie to 4.03 mam wizytę kolejna
Teraz tylko to przeziębienie i będzie ok

Oby tak było. Ale jeden dzień w domu mu nie zaszkodzi. Zwłaszcza że całą zimę nie chorował. Nie opuścił ani jednego dnia od października więc 4 lekcje raz możemy odpuścić ;)

Chyba jest lepiej... Nawet apetyt wrócił... Jak leżę jest ok choc maly aktywny niesamowicie... Ale skurczy nie mam jak leze albo mylę je z jego wypychaniem sie... Chyba za bardzo zmęczona jestem....

Serduszko to pewnie przez emocje mialas te bóle brzucha itp.. po kąpieli się troszkę zrelaksowalaś i teraz będzie lepiej;)

Bar powinni za tydzien powtórzyć usg jeśli mają zastrzeżenia...
Moja mała w 32 tyg wazyła 2380 , więc się boje nawet iść na usg ile waży teraz? a nie jem jakoś bardzo odżywczo (najwięcej wcinam słodyczy) a granica błędu jest duża i może Grzesiu ważyć dużo więcej. jeśli czujesz ruchy bardziej niż na poprzedniej wizycie z USG to jest większy na bank , tylko lekarz źle zmierzył moim zdaniem...

Zjadłam 2 talerze kapuśniaku, popiłam szklanką mleka i teraz zajadam czekoladę .. mam nadzieję , że zasnę bez problemu i nocnych odwiedzin w kiblu he:D

Witam się wieczornie :)
Widzę ze coraz więcej się dzieje wsród marcowek :)
Serduszko co u Ciebie?
Maya a dostałaś sterydy na płuca?
Cień dobrze, ze jesteś w szpitalu... A może to upławy miałaś z infekcji? W końcu narzekalas na jakieś swędzenie...
Barbra Ty jesteś drobna kobietka to może Grześ tez nie będzie wielki???
Sarna a co u Ciebie? U nas połowa pokoju jest zrobiona... A jak Twój poród? Bo i bedą Ci w końcu obracać maluszka?
Mlodamama a jak Twoje łóżeczko? ;)
Fanti dużo zdrowia dla Syneczka :)
Volka w końcu zabraknie dla nas miejsca w lutym hihi
Pytałas się co z Zuzka jak ja śpię :) Zuzka się sama super bawi wiec nie mam obaw o nią... Zreszta ja śpię czujnie a ona jak coś chce to się nie zastanawia ze ja śpię tylko wola: mamusiu.... I już po spaniu ;)

Powiem Wam, ze podziwiam tego mojego chłopa... Pierwszy raz tapetuje tak Krzywe ściany a tapetę ma w cienkie paski a na jednej będzie miał grochy... Trochę docinania tez ma, a wkurza się przy tym na maksa... A ja siedzę obok niego na taborecie i dotrzymuje mu towarzystwa...
Ale kuzwa tempo pracy na niezłe.... Ehhhhhh bo dobra nie narzekam ;)

reklama
Do góry