reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kubuś jednak nie wytrzymal i przed 19 poprosił o kroplówkę z paracetamolem... Dostal ja ... I od razu inny chłopak. Bol go nie meczyl to zmęczony po calym dniu od razu zasnal i śpi... Ja zajechalam właśnie do domu. Ale chyba nie na długo ...
Prosiłam dziecko w brzusiu żeby poczekalo do operacji... Operacja się odbyła. I od ok 1,5 h skurcze mnie mecza. Martwię sie bo są coraz mocniejsze. Zaraz ide pod prysznic... Jak dam rade bo szczerze ledwo na nogach stoję... :(

reklama
Serduszko i tak byłaś dzielna! Mały w brzuszku tez poczekał cierpliwie aż starszy brat bedzie juz bezpiecznie "po"! Chyba teraz możesz rodzic, prawda? Na pewno otrzymasz pomoc i wsparcie od meza i najbliższych!

Kustronka... Ja się normalnie boje. chyba jak nigdy.
Az mi lży lecą. Nie tyle z bólu co z przejęcia i strachu...

Balladyna ja smoka do szpitala nie biorę, Hani daliśmy jak miała ok 2-3 tygodni.

Serduszko, puściły nerwy to maluch postanowił Ci nowych wrażeń dostarczyć. Powodzenia :)

Melduję się i ja krążek ściągnięty czułam się że za chwilkę coś mi z dupki wyleci takie uczucie trochę bolalo i rwalo ale jest już lepiej
Grześ za mało waży tzn mało przybrał od ostatniego czasu i tym samym termin z wagi się zmienił z 11 na 20 ale mam się tym nie sugerować ostatnio 3.02 było 2300 a dziś 2500 niecałe :(
Z tego powodu mam jeszcze tydzień leżeć i odpoczywać żeby troszkę jeszcze przybrał i leki też o tydzień przedłużamy ehhh :(
Na dodatek teraz gardło mnie boli i mam katar i coś mnie bierze czuje to:( jutro muszę iść krew oddać i zrobić hbs
Dzasti gratulacje kochana zaraz cie dopisze :)
Alabamka dobrze ze mąż cie wspiera to cudowne buziaki dla was:*
Serduszko Kubuś mały bohater pozdrów go dobrze ze jest ok a ty się trzymaj :*

reklama
Do góry