reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A to dobrze myślałam, jakoś chyba wytrzymam do 12 tyg, fajnie już będzie dzidzie widać, tylko do mojego chłopa nie dociera że będziemy mieli dziecko i uwierzy dopiero jak zobaczy hehe :-D

reklama
Ja to nie mogę doczekać się wtorkowej wizyty :) no i jestem ciekawa co mi powie na temat wakacji bo już mamy od ok roku opłacone :/

Witam wszystkie Marcowe Mamuski, dołączam się do Was. Przewidywany termin mam na 05.03.2016. Mam 25 lat, to jest moja druga ciąża. Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!! współczuję Wam tych upałów.... bo ja bym chyba padła tak się źle czuje, że szok nie mogę za bardzo patrzec na jedzenie, ale jak nie jem to mi nie dobrze i tak w koko prawie 24 na dobe. ale co tam ..trzeba sie poswiecic.
Go ka chyba nie jestes najstarsza ...
No i dziewczyny przeciez ja tez w UK wiec jakos razem raźniej. W poprzedniej ciązy pracowałam do 7 miesiąca.
Dzisiaj powiedziałam mojej córci, boję się że za wcześnie, ale ona jest taka ruchliwa, że musiałam jej powiedzieć żeby uważała. Ucieszyła się mam nadzieję, że tym razem nie zapesze!!!
spokojnych snówmykam bo o 5 mam pobódke!!

reklama
A wiec witam sie po raz drugi! Tym razem smielej :) dzisiaj dwa testy zrobione, na obu druga blada kreska :) wiec szykuje mi sie kolejna marcowa pociecha :)

Do góry