poziomka07
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzis mój maz ma rozmowę w sprawie pracy o 16:30, trzymajcie proszę kciuki bo juz wiem, ze przynoszą szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kciuki zaciśnięteJa zjadlam bulke z almette i 2 kubki kakao wypilam
Teraz leze i czekam az moj zadzwoni i ide spac.Maly sie rozpycha w brzuszku .Jutro klinika i ta konsultacja .Oby bylo wszystko dobrze
ja to sie obawiam tez przy znieczuleniu w kręgosłup ze cos zle zrobia... Naprawde chyba wole znieść ten bol...Ja tez przy porodzie tylko dostałam jakiś lek w zastrzyku . Po tym znieczuleniu w kręgosłup moja koleżanka ma do dziś problemy z chodzeniem i nie chciałam czegoś takiego...
Lewusek u nas tez syn całą noc kaszlal na sucho . Chyba musze kupić jakiś nawilżacz czy coś bo też mi się wydaje ze to od suchego powietrza ;/
Leż leż jak najwięcej. Jutro juz Ci krazek ściągną.... Denerwujesz sie???Ja dziś tak średnio chyba dużo dziś będę lezec
powodzenia dla męża...Dziewczyny, dzis mój maz ma rozmowę w sprawie pracy o 16:30, trzymajcie proszę kciuki bo juz wiem, ze przynoszą szczęście