reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti ile u Was 'kosztuje' cesarka? Ale Bronek juz raczej sie nie obróci. To samo mi mówiła moja lekarka juz jakis czas temu... No chyba, ze cud
Moj Mały leży miednicowo, choć nie wiem jak dokładnie bo czytałam ze sa rożne pozycje miednicowego ułożenia.....

Umnie cc trwało 30 minut 6 lat temu.
Najgorsze ze w tamtym szpitalu M. Musiał czekać przed drzwiami. I jak juz po przywieźli mnie na sale pooperacyjna to musiałam prosić by go na chwilę wypuścili do nasz. Był może z 10minut a potem musiał 2 godziny czekać aż pojadę na pokój.

Z cc pamiętam aby tyle ze jak juz dali znieczulenie i zaczeli ciąć to sie pytałam czy nie będzie boleć. A lekarz się śmiał że jak by bolało to już bym uciekala

U mnie apetyt 0. Co zjem to od razu mi się odbija. Tak się zastanawiam, czy wczoraj na urodzinach mi coś nie zaszkodziło, bo czuję sie tak jakby struta.

reklama
Do góry