reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kate kciuki zaciśnięte ...; )
Ale dziwnie tak co chwila teraz każda będzie rodziła ;) dopiero co się rejestrowałyśmy na forum ;)

Wiecie co jakiego mam kochanego brata -chciałam pożyczyć od niego kasę na laptopa i oddawać mu w ratach by spłacać elastycznie jak mi będzie wygodnie niż jakbym miała kupować faktycznie na kredyt. A on mi kupił w prezencie:szok: aż mi było głupio i powiedziałam ,że go spłacę to ten się obraził i powiedział , że w marcu mam urodziny to będzie już prezent. Będę chciała jego dzieciom zrobić jakieś ładne prezenty za to jak się trochę odkuję finansowo.

a powiesz mi co w tym jest lepszego od naturalnego ?
Kamila wszystko zależy od podejścia. Ja rodziłam Oliwiera długo, ból był straszny a to było dopiero 4 cm rozwarcia. A potem po tylu dniach nagła zmiana decyzji i biegiem cc. Uśpili mnie i obudziłam się po wszystkim. Dla mnie to było zbawienie. Ja to kojarzę jako coś dobrego. Ale to moje podejście. Wcale długo nie dochodziłam do siebie, czułam się wspaniale.

Ale Fanti to nie ma znaczenia.ze ma 9 lat blizna. Moja szwagierka rodzila przez cc 10 lat temu i jej blizna tez byla za cienka i miala druga cesarke. Tobie na pewno tez beda teraz ją mierzyc.

reklama
Całe lata mówiłam że jeśli przyjdzie mi jeszcze raz rodzic to zapłacę ale będę miała cc. A teraz szkoda mi kasy. Inaczej patrzę na życie. wiem że moim dzieciom bardziej przyda się ta kasa. A w razie czego mąż pójdzie do bankomatu i tyle.

Do góry