kamilaasami
Fanka BB :)
a powiesz mi co w tym jest lepszego od naturalnego ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila wszystko zależy od podejścia. Ja rodziłam Oliwiera długo, ból był straszny a to było dopiero 4 cm rozwarcia. A potem po tylu dniach nagła zmiana decyzji i biegiem cc. Uśpili mnie i obudziłam się po wszystkim. Dla mnie to było zbawienie. Ja to kojarzę jako coś dobrego. Ale to moje podejście. Wcale długo nie dochodziłam do siebie, czułam się wspaniale.a powiesz mi co w tym jest lepszego od naturalnego ?
Jeśli na spokojne to tak. Ale to też da się przeżyć. Tylko taki poród trwa 15-20 min a nie kilka godzin czy dni.a teraz fanti cc nie jest tylko przy zewnątrzoponowym czy coś takiego ?