reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kate to juz jutro!!! Kciuki zaciśnięte, oby poszło szybciutko i bezbolesnie!!!
Edit fajny braciszek.
No Manka jak widac duzo cc. Ja czekam na naturalny, ale boje się im dłużej czekam, że Arczi bedzie duży. Jutro zaczynam 40 tydz. I niestety 17.5 kg na plusie. Choć niby tego nie widać.
No Iska oby jutro panowie skończyli tapetowanie!!
Spokojnej nocy!!!

reklama
Tak minusem jest że mąż nie może być obok Ale to też da się przeżyć. Mój mąż był ze mną dwa dni. Dwa razy płacił za pobyt przy porodzie A ostatecznie nie był obecny :p

dzieki, bo od dzis zawisło nade mną widmo cesarki a ja tego wogóle pod uwagę nie brałam i teraz peniam jeszcze bardziej
Kamila nie bój się. Damy radę wszystkie. Czy to sn czy cc. Ja panikuje troszkę Ale ostatecznie zacisne zęby i przeżyję.

Isia u nas od 2500 do 4000,

Ja choćby nie wiem co muszę rodzić naturalnie, bez znieczulenia, bo odebrałam wyniki z krwi i płytek krwi mam 92 tys. (i to liczone manualnie, czyli nie ma opcji że mi się sklejają) ;/;/ CC za nic w świecie nie chce, bo musieli by mnie uspać a tego się boję :( W ogóle nie licząc tego jak leżałam po urodzeniu w szpitalu to teraz będzie mój pierwszy pobyt w szpitalu. A hemoglobina jeszcze mi wzrosła :D

GBS to jedyne badanie w ciąży za które nie płaciła, dostałam skierowanie od mojej lekarki do przychodzi przyszpitalnej i na nfz miałam zrobione.

Kate powodzenia jutro, będę kciuki zaciskać &&

Super, że na wizytach dobre wieści :D

Kamilaasami mój synuś podobno prawie 3300g ważył w 36 tc, a ile teraz to w piątek się dowiem, bo pewnie pani doktor będzie sprawdzać jego wagę, a będzie już skończony 38 tc :)

Manka nie boj sie sn tam u siebie. Mloda jesteś i ciąża ok, gorzej jak jest dzidziuś źle ulozony to tam tego odkurzacza używa się ; ) A tak to podejscie mają inne niz w Pl, moja siostra dobrze wspomina.
Ja sn i planuje zero znieczuleń, ale życie pokaże :)
Kate powodzenia!

Fanti ale Ty mówisz o kopercie dla lekarza czy to oficjalna kwota podana na stronie szpitala?
W sumie nie wiem. nigdy nie płaciłam u lekarza. Moja gin powiedziała dokładnie tak "jak Pani chce cesarkę na życzenie to proszę iść do X. 3 tyś i ma Pani co chce."
Czytałam na grupie fb że ceny od 2.5 do 4 się szacują.

Balladyna mam nadzieje, ze tak bedzie jak mowisz :) Slyszalam kilka pozytywnych opini o porodzie tutaj, negatywnych jeszcze nie wiec mam nadzieje, ze tez dam sobie rade bez jakichs dantejskich scen ;)

reklama
Manka u mnie też się nie zapowiada na cc wiec jestem z Tobą :D

Edit fajnego masz brata[emoji14]

Ja moje dziecko czuje jak mi szmyra tam na dole... jakby na kości czasami mam wrażenie że się posikam a czasami aż to jest taki nieprzyjemny ból :D

Moja kuzynka cała ciąże mówiła ONA ŻADNEGO ZNIECZULENIA NIE WEŹMIE urodzi bez i koniec a później mi pisała że sama zaczęła błagać o znieczulenie :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry