reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
hej
Ja w końcu zaliczyłam dzisiaj noc, która całą przespałem (jedna krótka wizyta w wc), jak budzik rano zadzwonił to aż się zdziwiłam, że już muszę wstawać Byłam rano w laboratorium, dawno tyle ludzi nie było... Pani nie umiała mi pobrać krwi na badanie płytek krwi w komorze, bo jakieś nowe próbówki mają i z igły co ma nie chciała do nich krew lecieć;/;/ Jestem po kłuta w kilku miejscach ;/ W końcu zwykłą strzykawka mi pobrała i do tej probówki wstrzyknęła. Jeszcze pobrała mi krew na na HBs i HCV.
MłodaMama dobrze, że lekarz Cie uspokoił A wzmianka o kluskach dobra Wszystko będzie dobrze
Asieniakk dobrze, że u Was wszystko oki i u Was Alioloi też
Kciuki za resztę wizytujących && Ja podjadę dzisiaj do lekarki zapytać, czy wynik który mam wskazuje na infekcje, a jak tak czy mi coś już dzisiaj przepisze, bo wizyta w piątek.
Fanto mi się śniło, że szybko i bezproblemowo urodziłaś Bronka i że spory chłopak z niego A i rodziłaś w lutym
Ja w końcu zaliczyłam dzisiaj noc, która całą przespałem (jedna krótka wizyta w wc), jak budzik rano zadzwonił to aż się zdziwiłam, że już muszę wstawać Byłam rano w laboratorium, dawno tyle ludzi nie było... Pani nie umiała mi pobrać krwi na badanie płytek krwi w komorze, bo jakieś nowe próbówki mają i z igły co ma nie chciała do nich krew lecieć;/;/ Jestem po kłuta w kilku miejscach ;/ W końcu zwykłą strzykawka mi pobrała i do tej probówki wstrzyknęła. Jeszcze pobrała mi krew na na HBs i HCV.
MłodaMama dobrze, że lekarz Cie uspokoił A wzmianka o kluskach dobra Wszystko będzie dobrze
Asieniakk dobrze, że u Was wszystko oki i u Was Alioloi też
Kciuki za resztę wizytujących && Ja podjadę dzisiaj do lekarki zapytać, czy wynik który mam wskazuje na infekcje, a jak tak czy mi coś już dzisiaj przepisze, bo wizyta w piątek.
Fanto mi się śniło, że szybko i bezproblemowo urodziłaś Bronka i że spory chłopak z niego A i rodziłaś w lutym
balladyna
Mloda - szkoda ze Ci baba stres zrobiła. Ciekawe czy się sprawdzi u Ciebie ze drobne dzidzi. Ja drobna. , niecałe 3 kg wazylam, ale cos mi sie zdaje ze moj syn drobny nie będzie.
Bylam ze szczoszkiem, i krew na magnez i alat - nie mam pojecia po co to lekarce, wizyta pojutrze. A dzisiaj zaczelam 39 tydzień : )
Ja tez sie boje najbardziej cc i tego ze bedą chcieli mnie ""czymś" poganiać albo ratować, np. skakać na brzuch : / dlatego biore męża ze sobą. Bo sama malo poważnie wyglądam i by mnie olewali.
Bylam ze szczoszkiem, i krew na magnez i alat - nie mam pojecia po co to lekarce, wizyta pojutrze. A dzisiaj zaczelam 39 tydzień : )
Ja tez sie boje najbardziej cc i tego ze bedą chcieli mnie ""czymś" poganiać albo ratować, np. skakać na brzuch : / dlatego biore męża ze sobą. Bo sama malo poważnie wyglądam i by mnie olewali.
A ja dzisiaj nie do życia, wczoraj się przejadłam i dzisiaj nie mogę patrzeć na jedzenie a w brzuchu burczy do tego rano 2 razy złapał mnie skurcz łydki, i noga boli, spać mi się chce no i mała daje boleśnie popalić. Ehh dzisiaj nie mój dzień.
balladyna
Dzasti mi tez dzisiaj stara babka kijowo pobrała, boli mnie ręka bardziej niż po krzywej cukrowej.
Ja po drzemce umylam gary teraz robię sobie pierogi z truskawkami i wstawilam na pomidorowa potem zrobię kompot jabłkowy bo dziewczyna od brata dużo jabłek mi przywiozła więc trochę na kompot a trochę do kiblu
Kciuki za wizytujace bo dziś was sporo
Mnie boli cały czas w pachwinie i z tego co zapytałam położnej tej kuzynki mojej to Grzesiu wstawia się w kanał
Kciuki za wizytujace bo dziś was sporo
Mnie boli cały czas w pachwinie i z tego co zapytałam położnej tej kuzynki mojej to Grzesiu wstawia się w kanał
reklama
Bar Bra ja dzis tez pomidorowa i placki ziemniaczane na drugie . Bylam troche na spacerku i powiem Wam.ze mam taka zadyszke. Serducho jakby chcialo mi wyskoczyc. Mialam w planie pomyc podlogi.ale chyba dzis nie dam rady i sie poloze.bo dzieci w przedszkolu to moge troche odsapnac. Aaa i znow troche pobolewa jak na okres.