reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bezsenność... dzień dobry....
M wczoraj miał mi nasmarowac stopy kremem przed zaśnięciem. Śmiał się ze mnie, że nie umiem sama tego zrobić i tak mi wykrzywil nogę, że mój hemoroid który już mniej bolał zaczął mnie tak napierd..... że masakra jakaś :/ pół nocy nie śpię znowu przez niego bo co chwile mnie ten ból dopada :/ myślałam, że go pobije... a nawet dostał ode mnie kilka razy w ramię bo myślałam, że oszaleje z bólu jak mi to zrobił :/
Mam nadzieję, że dalej wszystkie podwójne ;) LilithGoth Tobie już tylko trzy dni zostały.... a reszcie nie wiadomo ile ;) ciekawe kiedy się posypiemy....

reklama
Hej, ja już się ogarniam na ktg... Czuję się już całkiem dobrze, ale powiem dziś lekarce jaka sytuacja miała miejsce... Maleństwo bryka w brzuchu a ja taka niewyspana jestem, że czuję jakby mi ktoś piachu pod powieki nasypał... ;)

Ja dzisiaj całą noc miałam twardy brzuch. Ale skurcze i twardnienie brzucha to już bedzie u nas codzienność niestety, 9 miesiąc, poród się zbliża więc nie ma sie co dziwić.
Męża wygoniłam do pracy, można jeszcze iść spać. W niedziele moja mama przyjeżdża i już do porodu zostaje, tak że bedzie mi już czas szybciej leciał

Aliaolia koniecznie o tym powiedz lekarce bo to nie żarty takie zatrucie. Zamów może jakiś serwis do tego piecyka bo to aż strach iśc spać po takim zajściu

A ja przez dwa dni chodziłam w koszulce do spania. Było mi wygodnie jak nie wiem co a po drugie i tak najwięcej czasu spędziłam w łóżku. Dzisiaj muszę się ubrać bo przyjeżdża do nas brat M żeby kłaść tapety.... ale jestem nieszczęśliwa z tego powodu ;)

Ja dzis noc do bani znow .Wieczorkiem zasnac nie moglam a potem taka zgaga mnie obudzila ze az mi niedobrze bylo .Maly skakal po brzuchu .Nogi bola plecy tez masakra .Ide Paule budzic do szkoly a jak pojdzie to jeszcze kimne troche .Dzis wizyta ale dopiero na 17.

Ja mam od 2-3-dni nie wiem jak to nazwać leżę i tak dziwnie mi się oddycha jakbym miała za mało tlenu tak płytko :D

Poszłam spać grubo po 3 mój wrócił z nocki a ja oczy jak 5zł i już dupa :/ za chwilę i tak muszę wstać

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja noc ok szybko zasnęłam wstałam pożegnać mojego teraz leżę więc pewnie jeszcze pośpiechu :)
Dziś spakuje już tak do końca torby zapomniałam wam napisać u mnie w szpitalu nie kapia dzieci tylko chusteczkuja :)
Nie mam pomysłu co dziś na obiad zrobić :( ehhh

Ja dzisiaj robię żurek i spagetti znowu :D
Dobra wstaje z wyra i się szykuje do tego lekarza :)

Trzymajta się! Dziewczęta :)
Bądźcie grzeczne ! Ja po lekarzu jade na właściwie ostatnie odwiedziny albo przed ostatnie do mojej miesciny do cioci na szybka herbatke

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Dzien dobry:)

Ja sie budzilam co chwile ale tym razem nie na siusiu tylko jesc... Teraz znow ide cos wszamac i zaraz zas do spania bo ledwo zywa jestem...

Mloda- powiedz o wszystkim lekarzowi. O tym oddychaniu tez!

Alia- tez cekamy na info jak tam u Was. Odezwij sie po wizycie:)

Isia- co do koszulki do spania to ja rowniez ostatnio wbtakich ciuchach sie poruszam z jedna roznica- koszulki naleza do mojego najdrozszego. Ja w swoje sie nie mieszcze. On prawie 2m (ja 156) wiec mam sukienki :p kurtke tez juz jego ubieram. W nosie mam jak wygladam i co ludzie mysla ale w swoja nie zapinam sie od tygodnia na brzuhu a na ostatnie dni nowej nie mam zamiaru kupowac ;p

Co do wagi dzidziusiow i wyjsciowej wagi mamy- nie ma co sie tym sugerowac. Dzieciaczki rosna w brzuszku i tak wg wlasnego "widzi mi sie".
Ja nie objadalam sie niewiadomo jak a przytylam 23 kg. Startowalam z 42 a teraz 65. Po mnie "az" tak nie widac takiej ilosci kg ale moja Zuzulka 3,5 kg juz wazy i debata nad cc u lekarza trwa bo uwaga: "jestem za drobna"!

Wiec Mloda- Twoja Blanka chce Ci oszczedzic blizny na brzuszku:)

reklama
Mnie się też chcę spać jak diabli. Zuzka zostaje w domu dzisiaj, M włącza jej bajkę na DVD... barbie króluje ;) zastanawiam się czy spać w sypialni przy barbie czy u Zuzki w pokoju ;)

Do góry