reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam na luzie prace teraz. Wczesniej duzo dzwigac musialam. Teraz mam mini awans wiec siedze w biurze i sie obsluga klienta zajmuje.

Czasami mi nerwy psuja ale to i tak lepsze niz szarpanie sie z towarem

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie zero objawow ciazy ;p Nie wiem czy sie cieszyc czy martwic.

Jedyna roznice jaka widze to ze piersi mi urosly i duzo zyl mam widocznych na nich [emoji14]

Hej,
Ja też dzisiaj pracuję, zresztą wczoraj też.
Jutro też mam wizytę, nie liczę na serduszko, tylko na potwierdzenie że pęcherzyk jest na swoim miejscu i wszystko póki co wygląda ok.
Upał potworny, spać mi się chce, aaaaa!

Hej :-)
Natka ja w Uk mieszkam i też będę robić do 8 miesiąca, także nie jesteś sama, damy radę :tak: a i objawy mam tylko dwa : senność - ale to zawsze byłam śpiochem :-D i kawa moja ukochana już mi nie smakuje ...

Ja do lekarza idę w piątek, może dowiem się jak to będzie wyglądać tutaj bo nie mam pojęcia, a usg dopiero podobno robią w 12 tygodniu.

Yelonek jak wizyta??ale tu cisza,uciekam zaraz do łozka

No niestety moja wizyta nie udała się tzn akurat jak weszłam do przychodni to lekarz wychodził. Spytałam się czy może jednak mnie przyjmie i zaprosił mnie we wtorek na godz 12. Sądny dla mnie dzień..

Witam nowe marcowe mamusie:-)

Witam, ja również jeśli mogę chcę dołączyć do waszego grona. Dziś zrobiłam 3 testy i wszystkie wyszły pozytywnie. Termin porodu według om wychodzi na 13.03. Mam już synka, który we wrześniu skończy roczek.

Ja mam synka który roczek skończy 16 lipca:-)

Chrobek współczuje wizyty

Witam i ja:)W czwartek zrobilam test,mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze.Chyba jestem tu najstarsza;)

reklama
Aliszia robia dopiero w 12tyg. Chyba ze cos jest nie tak to mozesz sie uprosic o wczesniejszem Ja bede miala w 8 tyg z racji tego, ze w lutym poronilam.

Do góry