reklama
nailie
Fanka BB :)
Młoda a Ty nie miałaś przez całą ciążę młodszego / drobniejszego dziecka? Twój lekarz nic na ten temat nie mówił?
Poziomka ach te zlotouste teściowe nic tylko jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszczać ja mam to samo z tym niezdrowym jedzeniem, na okrągło bym pizze mogła jeść, mąż wczoraj zjadł mniej ode mnie bo nie zmieścił, a ja bym tak mogła wcina w nieskończoność moja to pewnie pod małym ocykiem będzie spać na początku
Maya ja torby jeszcze nie woze ze sobą, ale to dlatego że dopiero dziś ja dopakowalam i tak będę jeszcze musiała podręczne przeczy na ostatnią chwilę spakować, z domu ruszam się rzadko ostatnio, wiec nie kusze losu i do marca nie woze
Serduszko dobrze ze to fałszywy alarm, chyba czas na powazna rozmowę z brzuszkowym, że musi jeszcze na brata poczekać; )
Cocosh en proznociag czy kleszcze przerażają mnie bardziej niż cesarka :O może mała jeszcze się odwróci
Sarna jak tam? Ruszyło się coś?
Ja dziś znów od rana z bólem brzucha, po południu znowu straszaki co 10 minut, jutro mam wizytę, ciekawe co mi gin powie... na szczęście jak wczoraj był dzień leniucha to dziś jest wyginanie się co chwilę. Powiem wam że już mam po dziurki w nosie tej ciąży, jeszcze min 3 tygodnie musze wytrzymać. ..
Poziomka ach te zlotouste teściowe nic tylko jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszczać ja mam to samo z tym niezdrowym jedzeniem, na okrągło bym pizze mogła jeść, mąż wczoraj zjadł mniej ode mnie bo nie zmieścił, a ja bym tak mogła wcina w nieskończoność moja to pewnie pod małym ocykiem będzie spać na początku
Maya ja torby jeszcze nie woze ze sobą, ale to dlatego że dopiero dziś ja dopakowalam i tak będę jeszcze musiała podręczne przeczy na ostatnią chwilę spakować, z domu ruszam się rzadko ostatnio, wiec nie kusze losu i do marca nie woze
Serduszko dobrze ze to fałszywy alarm, chyba czas na powazna rozmowę z brzuszkowym, że musi jeszcze na brata poczekać; )
Cocosh en proznociag czy kleszcze przerażają mnie bardziej niż cesarka :O może mała jeszcze się odwróci
Sarna jak tam? Ruszyło się coś?
Ja dziś znów od rana z bólem brzucha, po południu znowu straszaki co 10 minut, jutro mam wizytę, ciekawe co mi gin powie... na szczęście jak wczoraj był dzień leniucha to dziś jest wyginanie się co chwilę. Powiem wam że już mam po dziurki w nosie tej ciąży, jeszcze min 3 tygodnie musze wytrzymać. ..
CieńWielkiejGóry
kamilaasami czyli wszystkiego najlepszego ?
Mloda to nie fajnie ale nie nastawiaj sie negatywnie,bedzie dobrze
Mloda to nie fajnie ale nie nastawiaj sie negatywnie,bedzie dobrze
poziomka07
Mój lekarz ńie stosuje kleszczy bo mówi, ze dla dziecka sa ok, ale z kobiety robią praktycznie kalekę tam na dole, wszystko jest porozrywane. Mi moja córa przy porodzie utknęła w kanale rodnym to ja wyciskali przez brzuch dlatego teraz jak waga okaże sie powyzej 4 kg to porozmawiam z ginkiem o cc
MłodaMama93
Lekarz mój termin ma na 15 marca z prenatalnych 10 marca ostatnia miesiaczke mam 9 maja więc według ginekologa ze szpitala termin mam wogole na jutro :/ dziecko za małe! Do tego sie jej nie chciało ruszać ale ona w tych godzinach śpi... wytrzepala mi brzuchem powiedziała ze mam mały brzuch jak na ten tydzień nie wiem jak mam wyglądać zaczynając ciąże z 40kg a wysoka też nie jestem... teraz to tylko mnie zestresowala i mam sobie czekać do wizyty ale mój powiedział ze jakby coś było nie tak to by mnie zostawiła na oddziale co mnie jakoś nie pociesza wogole ! :/
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
poziomka07
Młoda, wielkość brzucha nie ma znaczenia, ja mam mały brzuch a dziecko duże na 90 centylu, a lekarz mówi, ze ma jeszcze duzo miejsca w brzuchu, nie mam pojęcia jak to możliwe.
Tez z natury jestem mega chuda 52 kg przed porodem, ale przy wzroście 173 cm.
Tez z natury jestem mega chuda 52 kg przed porodem, ale przy wzroście 173 cm.
MłodaMama93
Tak ale w czerwcu nie miałam zarodka a byłam 3x u lekarz i zrobiłam z 5 testów
reklama
poziomka07
A co z czopem, rzeczywiście Ci odszedł? I jak wyglada u ciebie szyjka, mówili coś?