reklama
poziomka07
Fanka BB :)
Dziewczyny nie przemeczajcie sie za bardzo,ja jak powiedziałam swojemu lekarzowi, ze dzień wcześniej mocno bolał mnie brzuch jak na okres i nie chciało przejśc to od razu zapytał czy były duże zakupy czy duże sprzątanie haha
Kurczę, jaki ja mam ostatnio apetyt, normalnie mogłabym zjeść konia z kopytami, na wszystko mam ochotę na co bym w sklepie nie spojrzała, a najgorsze, ze najbardziej to chce mi sie takiego śmieciowego jedzenia typu pizza, frytki, kebab, słodycze, ale trzymam sie dzielnie i powstrzymuje te zapędy póki co. Rano budzi mnie głód i muszę od razu wstać coś zjeść bo inaczej mnie mdli, kilka razy musiałam tez w nocy wstawać i jeść bo strasznie głód mnie ssał.
Wczoraj na obiad mieliśmy spagetti carbonara, zrobiłam sobie taka sama porcje jak mężowi, on ledwo jej podołał, a ja wciągnęłam i szczerze mówiąc to mogłabym zjeść jeszcze więcej...
Dzis kupiłam sobie truskawki mrożone i wieczorem zrobię sobie koktail truskawkowy, mniammm
Kurczę, jaki ja mam ostatnio apetyt, normalnie mogłabym zjeść konia z kopytami, na wszystko mam ochotę na co bym w sklepie nie spojrzała, a najgorsze, ze najbardziej to chce mi sie takiego śmieciowego jedzenia typu pizza, frytki, kebab, słodycze, ale trzymam sie dzielnie i powstrzymuje te zapędy póki co. Rano budzi mnie głód i muszę od razu wstać coś zjeść bo inaczej mnie mdli, kilka razy musiałam tez w nocy wstawać i jeść bo strasznie głód mnie ssał.
Wczoraj na obiad mieliśmy spagetti carbonara, zrobiłam sobie taka sama porcje jak mężowi, on ledwo jej podołał, a ja wciągnęłam i szczerze mówiąc to mogłabym zjeść jeszcze więcej...
Dzis kupiłam sobie truskawki mrożone i wieczorem zrobię sobie koktail truskawkowy, mniammm
MłodaMama93
Jestem po wizycie w szpitalu i nie jestem zadowolona :/ chce mi się ryczec siedzę siedzę korytarzu i staram sie powstrzymac ! ktg mi do dupy wyszło bo sie mala ruszac nie chciala muszę jutro powtórzyć... okazuje sie ze dziecko o 2tyg jest za male... tak ginekolog twierdzi wody okej łożysko okej :/ i mam jutro swojemu lekarzowi powiedzieć...co mi tu powiedzieli bo ja coś muszę iść do szpitala na obserwację już do końca terminu
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Serduszko1
Młoda a do tej pory bylo wszystko ok???
kamilaasami
Młoda będzie dobrze ... pewnie malutka zrobiła sobie dzień leniuszka, zobaczysz ze jutro bedzie żwawsza, ja też jutro lece do ginka a dziś mi ciśnienie podnieśli ... musze w czwartek iść na policje w związku z pracodawcą, u którego juz od 2ch lat nie pracuje :/ nie chce mi sie mam nadzieje ze z uwagi na ciąże nie będą mnie długo trzymać
Młoda, a Ty nie miałaś jakiś cudów z nieregularna miesiączka? Moze z tym maja problem i na USG wydaje sie ze dzidzia jest za mała. Zreszta drobna mama, to i drobna córeczka! Głowa do góry, bedzie dobrze, nie nakręcaj sie niepotrzebnie przed rozwiązaniem! Teraz to juz tylko spokój nas wszystkie moze uratować!
Hej.
Mloda bedzie wszystko dobrze!
wiecie co,piecze mnie skora przy dotyku od piersi,pod pache i az z tylu na lopatke,pod samym spodem brzucha zrobily.mi.sie trzy male bardzo.swedzace krosteczki i na boku plecow 3duze ale nie swedza.co to moze byc?
Mloda bedzie wszystko dobrze!
wiecie co,piecze mnie skora przy dotyku od piersi,pod pache i az z tylu na lopatke,pod samym spodem brzucha zrobily.mi.sie trzy male bardzo.swedzace krosteczki i na boku plecow 3duze ale nie swedza.co to moze byc?
reklama
poziomka07
Młoda, dwa tygodnie to wcale nie tak duzo, tym bardziej ze lekarze nie sa w stanie określić dokładnego dnia porodu a tym samym tygodnia ciąży. Poza tym dzieci rodzą sie przecież bardzo rożne od poniżej 3 kg. Do powyżej 4 kg.
Co do ruchów to mój synek ma dni, ze prawie wcale sie nie rusza i muszę potrząsać brzuchem żeby go pobudzić i sprawdzić czy wszystko ok, a na usg to juz norma, ze sie nie rusza, nawet gin stwierdził, ze leniwy jak prawdziwy chłop, a on w poczekalni rozrabia a u giną leży spokojnie.
Mi miesiąc temu wyszła główka większa o 3 tyg. Od reszty, ale sie nie przejęłam bo pamietam, ze z córa było to samo, teraz juz sie praktycznie wyrównało.
Głowa do góry, będzie dobrze!
Co do ruchów to mój synek ma dni, ze prawie wcale sie nie rusza i muszę potrząsać brzuchem żeby go pobudzić i sprawdzić czy wszystko ok, a na usg to juz norma, ze sie nie rusza, nawet gin stwierdził, ze leniwy jak prawdziwy chłop, a on w poczekalni rozrabia a u giną leży spokojnie.
Mi miesiąc temu wyszła główka większa o 3 tyg. Od reszty, ale sie nie przejęłam bo pamietam, ze z córa było to samo, teraz juz sie praktycznie wyrównało.
Głowa do góry, będzie dobrze!