reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mańka ja też tak mam jak leżę na pecach ale to trwa chwilkę i samo przechodzi
Fanti niezła ta wasza nauczycielka godz na SMS-a odpowiednia :p
Serduszko młoda trzymajcie się jeszcze troszkę :)
Kciuki za wszystkie wizytujace dziś :) ja jadę tylko na tego gbs i zapytać o hbs bo też chcą wyniki u mnie w szpitalu :)
A wizytuje w czwartek aż się nie mogę doczekać :)
Co do nocy to kurcze też miałam od początku ciąży jedna z najlepszych poszłam wcześniej niż zwykle spać nie wstawalam ani razu na siusiu tylko teraz rano i jestem mega wyspana tak się przynajmniej czuje :)
Poziomka teściowa olej ja bym jej coś głupiego pewnie odpowiedziała na takie gadki ehhh ludzie czasem nie mają wyczucia i nie zastanawiają się nad tym co mówią i komu mówią :(
Sarna dobrze ze ty się nam tak długo trzymasz no i bursztynek też po tym czopie :)
Lilith odezwij się jak tam sprawy wyglądają bo zostały ci 2 dni i czujemy się zaniedbane wrrrr :p

reklama
A ja miałam mega plan skończyć dziś prasowanie. I już 2/3 zrobiłam a tu deska do prasowania padła. Kiedyś miałam zwykła deskę. Od 2 lat mam vilede i jeszcze takiego bedziewia nie widziałam. Puściły nogi na spawie obie na raz. dobrze że w momencie jak trzymałam żelazko w ręku. Jestem zła jak cholera.

Fanti ja mam Vilede już z 10 dobrych lat i jest w doskonałej kondycji :)
Może dlatego, że rzadko z niej korzystam hihi

reklama
A mnie sen dopadł :) zasnelam w momencie.... nawet nie wiem kiedy. Teraz chce mi się owoców, dużo owoców i to mokrych- kiwi, pomarańcze, gruszki.... ale to wszystko znajduje sie 16 schodów w dół... dokładnie pode mną ;)

Do góry