reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam dziewczyny :-)
U mnie noc tragiczna, zaczął mi sie etap ciąży kiedy żadna pozycja do spania nie jest wygodna...bola mnie biodra, nogi masakra. ..

Mloda oj czop tez juz? Niezle to sie szykuj pomału do rodzenia ;-)

Cocosh super ze u meza lepiej :-) pozdrów go od nas :-)

Serduszko nogi zaciskaj, na porod jeszcze nie czas.

reklama
A co do nauczycielki to jestem w kropce bo ani nic przed feriami nie robiłam w szkole ani nie miała mi za co dziękować. Poza tym ona nie pisze do mnie sms jak coś potrzebuje to dzwoni ale i to rzadko się zdarza.

Fanti, z tym drugim becikowym to chyba tez zależy od gminy. U nas w Krakowie kiedys tak było, ze 1000 zł becikowego dla większości, a drugie 1000 zł jesli mama była od dwoch lat zameldowana w Krakowie. Ale nie wiem czy sie to juz nie pozmieniało. Tak jak mowię, sprawdźcie sobie na stronach internetowych swoich gmin, bo każda moze miec inaczej.

Witam sie z rana ;)

Chyba moj organizm zaczyna sie przestawiac codziennie po troszku ;) Juz po 8 sie zawsze budze i nici ze spania a w nocy juz do 1 ciezko wytrzymac i wczesniej ide do lozka ;)

Oczywiscie siku 3 razy zaliczone. Raz jak sie przekrecalam z lewego boku na prawy i bylam przez sekunde na plecach ( no teraz mi dlugo schodzi przekrecenie sie :D ) to myslalam ze umre z bolu ! Pierwszy raz czulam cos takiego jakby mi macice rozdzierali na pol ! Nie mam pojecia co to bylo bo jak juz wyladowalam na boku to przeszlo ;)

Cocosh super, ze u meza juz dobrze :)

Poziomka nic sie nie przejmuj, puszczaj takie uwagi bokiem ;) Wyskoczyla tesciowa z takim tematem prawie przed porodem jak filip z konopi :D Olej to :)

No widze, ze straszakow coraz wiecej sie pojawia, Bursztynek a Ty bez czopa i jeszcze nic Cie nie straszy ? :D

U nas dzis sloneczko chociaz na zewnatrz pewnie zimno, moze pozniej sie przejde na sklepy i zaopatrze w cos nowego :D

reklama
Manka haha dopiero sie zacznie ! Moje przekręcanie to jak z jajkiem, "Małego" nie tak łatwo przeczucić. :cool2: stękam przy tym mocno. Już go zaczynam odbierać jako Obcego, a nie Maluszka hehe. ruchy też sie zrobily często malo przyjemne.
Ale na noce nie narzekam, śpi grzecznie.

Do góry