reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A mój pojechał do Tesco po Cole i kupił mi lody owocowe pycha hehe.

Co do sprzątania ja sprzątam sama bo mi tak wygodniej nie lubię jak mi się Mąż kręci. Jego zadanie to wynoszenie śmieci aby.
Okna pomyje sama ale z tym czekam do 37 tygodnia i potem będą porządne porządki.

reklama
Lewusek mi w sumie od poczatku nogi puchna,a teraz to wogole puchna i bola jak diabli :baffled:

U mnie okna tez zakurzone strasznie.

Ja z WC problemu nie mam ,czasem nawet kilka razy ide na dzien..

Torbe mam ale nie spakowana,chyba jutro sie za to zabiore,dzis brak weny na cokolwiek :)

A teraz pada u nas,moj w pracy do 22,a pizzy mi sie od wczoraj chce ale nie chcialo mi sie zamowic,zreszta jutro moj tez ma 2 zmiane...

A co do sprzatania to w ciazy mi sie odmienilo i wiecznie sprzatam,az mojego meza odwiecznego pedanta to wkurza :) I nie chcialabym zeby ktos mi posprzatal w domu,jakos tak dziwnie,wole sama.Teraz pomalu to robie,bo tetno skacze czesto ale wazne ze jest zrobione :)

Nie wiem czy któraś z was widziała ten serial "rodzinka.pl" w którym Natalia biegiem sprząta bo ma przyjść pani do sprzątania.
Hmm jakby mi miał ktoś przyjść to bym się ze wstydu spaliła i pewnie robiła bym to samo co babka z serialu. Musiałabym w każdy kąt zajrzeć zaczym bym ją wpuściła.

Fanti dokladnie mam takie same odczucia co do sprzatania przed osobą do tego zatrudniona :rofl2: i tą scene z serialu w glowie haha

Ona jednym z przyspieszajacych porod gadzetow jest ponoc olej rycynowy ktory ma dzialanie przeczyszczajace, takze kto wie... Chociaz nie sadze zeby te skurcze przy zwyklym rozwolnieniu byly bardzo grozne

Cien dlatego ja sie prosic chlopa nie bede i dzis sobie kupilam mrozona pizze, o

U mnie tez mgla za oknami, ale biore sie za nie dopiero w marcu ;)

Jestem już i nadrobilam zaległe posty :) na szczęście widzę każda w dwupaku :p
W kinie byliśmy na "planeta singli" polecam super był tyle ścianie się dawno nie miałam mało się nie posikalam :p
Potem byliśmy na pysznym obiedzie mmmmm pierś z kaczki kap czerwona i ziem puree do tego sok że świeżych owoców pomarańczowy :)
U położnej super co chciałam wiedzieć to wiem jak coś to mam dzwonić :) jutro jadę na gbs i o hbs mam też zapytać
U nas w szpitalu odwiedziny 1 osoba na dobę
Teraz zagadam się truskawkami i chyba za chwilkę frytki :)
Jutro do pakuje brakujące rzeczy do torby i w razie czego biorę ja na wizytę tego 18 :)
Sylvi powiem Ci ze Waga twojej dzidziusia to mnie przeraża ja liczę że Grześ się urodzi z taką waga jaka twoje dziecko ma teraz :)

reklama
Witam wieczorną porą :)
Nogi mi nie puchną, ale dużo leżę. Dzisiaj pochodziłam więcej to brzuch twardy jak kamień i kłuje pod bokiem.
Z sukcesów - mąż dokończył malowanie łóżeczka :)

Do góry