reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Właśnie co do sprzątania... ja chyba też bym nie mogła żeby ktoś mi sprztal bo później bym sobie myślała ,kurde taka brudna woda pewnie baba myśli ze wogole nikt nie sprząta u nas w domu'hahaha ja już nawet nie chcę żeby mojego mamą przyjezdzala okna myć samą je umyje :) ale tylko szyby !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja sie troche przerazilam bo od dwoch dni mam opuchniete nogi i troche rece.Dzis pod oczami tez tak dziwnie .Cisnienie mierzylam i mam 120/90 125/ 92 wiec jakos tragicznie nie jest .We wtorek wizyta u mojego ginka a w czwartek ta konsultacja .Dzis wzielam 2 magnezy wieczorkiem zeby to cisnienie nie podskoczylo przypadkiem .

Mój mąż ma takiego kuzyna który jest pedantem. Jak jeszcze do nas przyjeżdżali to miałam przerąbane. Cały dzień sprzątania a i tak na nic się to zdawało zwykle bo czułam się źle i brudno. Facet jak opowiadał i on i jego żona tak dokładnie czyści dom że nawet zapałką z nawiniętą wata czyścił włączniki światła, gniazdka i listwy przypodłogowe .

Ale mi dobrze.... jak mi jest cudownie :)
Zjedliśmy z M granaty, ananasa i babkę piaskową :)
Tylko ten mój tylek... narazie w ogóle nie jest lepiej ehhhhhhhh

reklama
Ostatnio zaproponował że nas odwiedzą w zeszła niedzielę kiedy u nas jeszcze remont trwał. Myślałam że zawału dostanę jeśli nie uda mi się ich przekonać żeby nie przyjeżdżali. Tak mnie przez tel pouczał odnośnie ciąży (facet ma 62 lata) że odechciało mi się spotkania z nimi. Mąż w ogóle nie chce od nich odbierać telefonu. Facet ma tak trudny charakter że mimo że ktoś będzie o wiele mądrzejszy w jakieś dziedzinie od niego to on i tak jest przekonany o swojej nieomylności i wydaje mu się ze jest mądrzejszy od każdego.

Do góry