reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti tacy ludzie są nie do zniesienia. Wybacz ale ja bym z takim człowiekiem nie wytrzymala ani 5 minut.

A ja głodna jestem ale wstac mi się z lóżka nie chce... A u mnie juz wszyscy śpią...
Mąż na rano do pracy idzie...

Dziewczyny ktore juz kiedys rodzily... mialyscie cos takiego ze czulyscie ze porod sie zbliża??? Ja niewiem czemu przy Kubusiu tak miałam teraz tez. Takie dziwne przeczucie ze to juz niedługo... Jeszcze tesciowa dzis do mnie ze mnie to chyba weźmie na dniach ze juz po mnie widac ze to kwestia dni jest...
Jak dla mnie po operacji Kuby mogę iść. Nawet piechota. Byle nie przed....

Serduszko dlatego nie utrzymujemy z nimi kontaktu. mnie w sumie było na początku wszystko jedno. Nie moja rodzina więc nie znałam za dobrze to i nie tęskniłam za nimi. Ale mąż też nie chciał. Niedawno jakoś się ożywili i po ostatniej rozmowie przez tel jak mnie pouczał w sprawie ciąży i badań lekarskich. I że on ma wszystko lepsze wie lepiej jego bardzie boli on ma bardziej chory kręgosłup itd to skomentowałam do męża że nie mam ochoty na spotkania z nimi.

Fanti nie dziwie sie ze nie macie ochoty.... Do własnego spokoju lepiej unikać takich ludzi. Oni wiedza swoje i nieważne ze ktos sie zna lepiej... A spróbuj pouczać czy poprawiać takiego człowieka... Koniec świata!

Nie da się pouczać ich. Oni i tak mają lepiej więcej itd a my jesteśmy zawsze głupsi gorsi wiemy mniej jesteśmy biedni wg nich i nic nie potrafimy.
On mojemu mężowi do pięt nie dorasta Ale zawsze pokazuje mu że skoro jest młodszy to głupszy.

Mój mąż przyjachł z pracy i kupił mi 10 pączków i ptasie mleczko i mówi: miałem Ci kupić kwiatki ale stwierdziłem że z pączków sie bardziej ucieszysz:oo:. Co mu miałam powiedzieć, miło w ogóle że pamięta ale fajnie jest raz do roku kwiatki dostać:hmm:.

Mniam

Załączniki

• 1455487610337.jpg
    1455487610337.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry