reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mi nogi, ani ręce w tej ciąży nie puchną, ale i tak wykorzystuję m do masażyku stópek :-D
Mój kupił mnie i Emi tulipany(cięte) po 2 h w wazonie wyglądają okropnie :confused2:

reklama
Volka zaloze sie ze to brudne okna a Młoda pola nawet nie zobaczyla :D przez mgłę...

Młoda o Malo sie przez Twój wpis nie posikalam hahaha o pachnących nogach :)

Jakas mnie dziwna glupawka wziela .... Mąż juz się pyta co ja takiego czytam ze tak się chichram... :D
Taka fajna odmiana śmiać sie... :)

A ja wszystko juz ogarnelam :) torba do szpitala spakowana, torba Kubusia spakowana, łóżeczko gotowe na przyjecie lokatora, wszystko poprane i poprasowane, jutro jak nie bedzie mrozu to pomyje okna, zebym nie musiala tego robic jak juz sie Olus urodzi:) dzisiaj nawet mialabym zlozony kojec do salony gdyby sie nie okazalo, ze w sklepie pomylili kolory:p

A jesli chodzi o kogos do sprzatania-ja jestem taka, ze i tak bym wszystko poprawiala po tej osobie a potem bylabym jeszcze zla ze dalam za to pieniadze:p nie cierpie jak mi ktos sprzata. Jedyna osoba ktora moze mi pomagac jest moj maz, bo on zrobi tak, jak ja chce:) a ostatnio mam tyle energii i tak mnie nosi, ze jakbym sprzatanie komus powierzyla to bym zwariowala z bezczynnosci;)

Mloda swietne kwiatki!! Tez lubie doniczkowe. Dluzej ciesza oko niz sciete:)

Mnie jak na razie opuchlizna omija:) na szczescie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Hahahahaha właśnie zauważyłem po waszych postach, że mi nogi nie pachną hehe. No to słownik w telefonie.
Dla sprostowania dziś robiłam peeling truskawkowy całego ciała, w tym też nóg ;) Więc Pachną, ale nie puchna.

Hej.
U Was taki smog za oknem?

U mnie dla odmiany lozeczko juz stoi chuba zlozone od 2miesiecy tak sie maz doczekac nie mogl,a dopierocniedawno go juz przyszykowalam calkowicie:)

Hehe dobre z pachnacymi nogami:) dlatego ja pisze bez slownika:) mi nogi nie puchna ale tak "nyja" taka nude w nich mam...
I dalej mam problemy z wc...zwariowac Idzie...:(

Naile moje dziecko od 3dni się rusza jakby się jej nic nie chcialo :)

Volka co na polu?
Chodziło mi ze mam tak brudne okna ze myślałam rano ze taka jakas dziwna ta mgla na polu[emoji14]

00af9b3e10af626fe1dde511330f0304.jpg

Mój mały deser :D oczywiście miś powiedział ze się nie postaralam bo mi się zlalo haha a wpieprza az się uszy trzęsą

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nooo dziewczyny zjarzyły o co Ci chodzilo. U mnie o tej porze juz kiepsko z kojarzeniem ;). ONA u mnie tez dzis kiepsko na kibelku. I przez to tez odezwal sie moj stary hemoroid :/. Tyle dobrze,ze nie boli.

reklama
Mloda mi tez by sie uszy trzesly! Smaka narobilas.

Ja dzisiaj robilam krokiety z barszczykiem i salatke gyros,narazie podolalam tylko dwom krokiecikom:)

Do góry