reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Volka zaloze sie ze to brudne okna a Młoda pola nawet nie zobaczyla przez mgłę...
Młoda o Malo sie przez Twój wpis nie posikalam hahaha o pachnących nogach
Młoda o Malo sie przez Twój wpis nie posikalam hahaha o pachnących nogach
Mgle na oknachMloda a co na polu macie?
Tak jak i u mnie xD
Serduszko1
Jakas mnie dziwna glupawka wziela .... Mąż juz się pyta co ja takiego czytam ze tak się chichram...
Taka fajna odmiana śmiać sie...
Taka fajna odmiana śmiać sie...
KubusiowaMama
A ja wszystko juz ogarnelam torba do szpitala spakowana, torba Kubusia spakowana, łóżeczko gotowe na przyjecie lokatora, wszystko poprane i poprasowane, jutro jak nie bedzie mrozu to pomyje okna, zebym nie musiala tego robic jak juz sie Olus urodzi dzisiaj nawet mialabym zlozony kojec do salony gdyby sie nie okazalo, ze w sklepie pomylili kolory
A jesli chodzi o kogos do sprzatania-ja jestem taka, ze i tak bym wszystko poprawiala po tej osobie a potem bylabym jeszcze zla ze dalam za to pieniadze nie cierpie jak mi ktos sprzata. Jedyna osoba ktora moze mi pomagac jest moj maz, bo on zrobi tak, jak ja chce a ostatnio mam tyle energii i tak mnie nosi, ze jakbym sprzatanie komus powierzyla to bym zwariowala z bezczynnosci
Mloda swietne kwiatki!! Tez lubie doniczkowe. Dluzej ciesza oko niz sciete
Mnie jak na razie opuchlizna omija na szczescie
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A jesli chodzi o kogos do sprzatania-ja jestem taka, ze i tak bym wszystko poprawiala po tej osobie a potem bylabym jeszcze zla ze dalam za to pieniadze nie cierpie jak mi ktos sprzata. Jedyna osoba ktora moze mi pomagac jest moj maz, bo on zrobi tak, jak ja chce a ostatnio mam tyle energii i tak mnie nosi, ze jakbym sprzatanie komus powierzyla to bym zwariowala z bezczynnosci
Mloda swietne kwiatki!! Tez lubie doniczkowe. Dluzej ciesza oko niz sciete
Mnie jak na razie opuchlizna omija na szczescie
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Hej.
U Was taki smog za oknem?
U mnie dla odmiany lozeczko juz stoi chuba zlozone od 2miesiecy tak sie maz doczekac nie mogl,a dopierocniedawno go juz przyszykowalam calkowicie
Hehe dobre z pachnacymi nogami dlatego ja pisze bez slownika mi nogi nie puchna ale tak "nyja" taka nude w nich mam...
I dalej mam problemy z wc...zwariowac Idzie...
U Was taki smog za oknem?
U mnie dla odmiany lozeczko juz stoi chuba zlozone od 2miesiecy tak sie maz doczekac nie mogl,a dopierocniedawno go juz przyszykowalam calkowicie
Hehe dobre z pachnacymi nogami dlatego ja pisze bez slownika mi nogi nie puchna ale tak "nyja" taka nude w nich mam...
I dalej mam problemy z wc...zwariowac Idzie...
MłodaMama93
Naile moje dziecko od 3dni się rusza jakby się jej nic nie chcialo
Volka co na polu?
Chodziło mi ze mam tak brudne okna ze myślałam rano ze taka jakas dziwna ta mgla na polu[emoji14]
Mój mały deser oczywiście miś powiedział ze się nie postaralam bo mi się zlalo haha a wpieprza az się uszy trzęsą
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Volka co na polu?
Chodziło mi ze mam tak brudne okna ze myślałam rano ze taka jakas dziwna ta mgla na polu[emoji14]
Mój mały deser oczywiście miś powiedział ze się nie postaralam bo mi się zlalo haha a wpieprza az się uszy trzęsą
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama