reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka przegielas z tym preclem! Przez Ciebie stoje teraz w kuchni i smaze chrusty;D tak mi sie slodkiego zachcialo:D

Ja tak jak Ty, staram sie nie myslec o tym paciorkowcu i ufam, ze wiedza co robia. Chociaz jak czytam wpisy dziewczyn to troche zaczelam watpic. Ale przetlumaczylam sobie, ze wplywu juz na to nie mam. Nikt badań i nie zrobi a urodzic trzeba:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Aliaolio ja też będę dzwoniła do znajomej żeby przyszła mi posprzątać... i to na na następną sobotę.... tzn za dwie soboty jak już będę w domu. Mam nadzieję, że w pon tj 22 zrobią mi cesarke i do piątku wypuszcza... najwyżej w sobotę sama się wypisze :) będę jeszcze rozmawiała z lekarka że chce być w sobotę rano w domu. A jak we wtorek powie mi koleżanka tej mojej lekarki że może mnie już ciąć to niech mnie tnie bo już mam dosyć :/
A na kuzynke nie mam co liczyć bo miała być wczoraj i w ogóle nie była u nas... ehhhhh

Cześć!

Witam się niedzielnie, u mnie też dziś samopoczucie jak u starej babci, ledwo chodzę. Wczoraj wieczorem miałam wizytę. Moja "kruszynka" waży już 3250 g i pewnie przez te 4 tygodnie do 4 kg dojdzie..
Dostałam niestety antybiotyk Duomox, bo bakterie i leukocyty w moczu, muszę jutro wykupić.
Poza tym narazie żadnych oznak porodu nie widać, szyjka długa i zamknięta, mimo że ja ciągle straszaki odczuwam.
Ostatnia wizyta 2 marca i zobaczymy, jak się coś zacznie dziać to może zrobi mi cesarkę tydzień wczesniej:)

Za tydzień umówiłam się jeszcze na USG piersi, do dentysty i fryzjera:) Mam nadzieję, że wszystko uda się zrealizować.

Ja miałam to badanie na GBS mimo że cesarka, wynik ujemny u mnie.

Sprzątanie też odpuściłam, mam babkę która przychodzi raz w tygodniu na kilka godzin, bo nie daję rady na naszych 160 m..i z moimi bałaganiarzami + 2 zwierzakami

Ania Be- jeszcze raz gratulacje:)

A ja chyba na deser kisiel z jabkiem i pomarańczą zrobię a mam smaka na galaretkę z owocami i bitą śmietaną ale niestety muszę sie zadowolić tym co jest w domu

Co do sprzątania to ja jedynej osobie której pozwoliła bym sprzątać to moja mama która jest tak samo poschizowana co do porządków jak ja, z resztą po kimś to odziedziczyłam. Jakoś nie wyobrażam sobie sprzątaczki w domu i jeszcze jakby sprzątała nie po mojej myśli to by mnie odrazu skręcało z nerwów

Ostatnia edycja:
Clodi ja lubię sobie pilnować jak ktoś mi sprząta... No wiesz mogę zobaczyć jakie daje mi firany, jaką pościel. Mimo iż nie chodzę za kimś krok w krok to przy takich gruntowych porzadkach wolę być w domku hihi

A mnie dzis tak bolał kręgosłup między lopatkami ze makabra. Momentami mi się gorąco robiło.

Na szczęście przeszło.
A rak sie zasranawiam jak wygląda dochodzący czop?

Nie mogę przez telefon dodać fotek wózka

reklama
0b3aed80c6bec968e928ad9b955784f2.jpg

Moje małe walentynkowe kwiatuszki :D

Plany się nam trochę zmieniły no tam gdzie mieliśmy jechać okazało się ze az rezerwacje a baba mówiła że nie będą robić...i wyszło ze pojechaliśmy na pizzę :D ja jestem zadowolona :) obzarlam się jak świnka !

Byliśmy przy okazji w oszolomie po pampersy 1 paczkę jeszcze... podkłady na lozko wkładki laktac. Jeszcze w ktorys dzien odwiedze apteke moze jutro jak bede szla na badania :) I brakowało mi paru składników do mojego deseru który będę za chwilę robić :D musielismy papier kupic bo oczywiscie jak sie skonczyl to następny kto korzystał z ubikacji zobaczyl ze juz nie ma... :/ i oczywiście po cudownym dniu kiedy polozylismy się na chwile zapytałam o łóżeczko kiedy przywiezie to się nic nie dowiedzialam konkretnego

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry