reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Moja koleżanka miała w piątek cc i nie miała tego wymazu a rodziła w innym szpitalu niż ja. Nie mam pojęcia o co z tym chodzi :/

reklama
A ja nawetbwvdzien nie umiem spac :/ cisza w domu to po 30 min sie obudziłam i koniec... A w nocy przecież 2 godz spałam tylko ehhhhhhh
Chyba, ze moj organizm jest juz tak wypoczęty, ze w ogole nie potrzebuje snu :/

Ponoć jaki sen w ciąży, tak będzie spało dziecko po urodzeniu ;)

A ja właśnie doszłam do tego dlaczego tak mi smutno dziś. Przecież wczoraj rozmawiałam z koleżanką z pracy taka bliską i ona mi opowiadala co się zmienia itd i boję się że nie będzie gdzie wracać do pracy. Tzn nie tak że pracy dla mnie nie będzie. Ale dojazd może być bardzo utrudniony. Na Brochów czy dalej jeździć mi się nie uśmiecha.

Mloda a pralas juz cokolwiek w tym programie? On glownie polega na namaczaniu w niskiej temperaturze, wirowanie jest minimalne, przynajmniej u mnie tak jest ;)

Bursztynek pokaz krzeslo:tak: ja tez sie ostatnio obudzilam z nieco bardziej pladkim brzuchem, pierwsza moja mysl cholera, to urodzilam i nie pamietam? :rofl2:

Isia co kupilas na tego hemoroida? U nas w weekend bilet do kina dla doroslego ok 32 zl, zdzierstwo:sorry:

Barbra na co idziecie do kina?

Chrobek i jakie butki kupiliscie? Tez juz musze sie zaczac rozglądać, bo te z lata raczej juz za male...

Kasia pokaz wozek ;)

Fanti nie przejmuj sie, marudz do woli, ciezarnym wolno ;)

Clodi och uszka... Chyba wiem co jutro zjem :D moha tez koniecznie chce pomagac w kuchni, gdyby jeszcze bylo w tym faktycznie wiecej pomocy niz przeszkadzania to byloby super:sorry:

My tez walentynek nie obchodzimy, chyba sie starzejemy :p tak to robilam jakies ciacho i wychodzilismy gdzies na obiad, ale ciasto robilam na wczoraj na wizyte gości, a wyszlismy na obiad do moich rodzicow, takze tak jest romantycznie :p

Dzis w nocy tez zasnac nie moglam, moze o 4 sie udało, pobudka standardowo ok 8... Chociaz maz mowi ze jak o 3 z psem wychodzil to spalam jak zabita, z tym ze pamietam jak przed 3 patrzylam na zegarek, a o 3.30 budzilam go zeby z nim wyszedl, bo piszczy :p takze bardzo to dziwne :D fakt faktem dospalam moze do 9, teraz mnie glowa boli z niewyspania

Volka nie chciałam cię straszyć ale lepiej spytaj sie gina, ja cały net przewertowałem i jedna laska pisała że miała cc a dziecko i tak sie zaraziło i antybiotyk dostało

Chrobek i ten brak snu mnie przeraża chociaż wcale nie dziwi bo przy Zuzce non stop spalam i Zuzka też ciągle spała... a podobno drugie dziecko jest zupełnie inne ;)
A może każde dziecko po cc dostaje antybiotyk?
Nailie wzięłam sobie posterisan H w czopkach i w maści... wiem, że tam jest hydrocortyzon ale liczę że szybciej zadziała bo normalnie oszaleje inaczej...
M mówi mi, że mam rodzic już w tym tygodniu bo wykoncze się...

Helloo!
Tak się zastanawiam, czy moja macica zamiast przygotowywać się do porodu,nie opierdziela się, bo żadnych straszaków nie czuję ani nic ;)

PS. przy cesarce też powinno się mieć wymaz, jeśli takiego nie było, to i tak dają antybiotyk :)

Moi wrócili z kina, Zuzka przywiozła mi popcorn :)
A na walentynki dostałam tradycyjnie zawieszke na bransoletkę z Pandory ;)

reklama
Do góry