reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek a mnie już plecy nie bolą, brzuch się obniżył i przeszło jak ręką odiol.
A na ból polecam rozwieszanie prania, mi to bardzo pomagało.

reklama
Młodamama, t

Asienka a z jakiej firmy bierzecie, z Polskiego Banku Komórek Macierzystych? Jakie sa koszty początkowe i opłata roczna?
Tak, z pbkm, oni na stronce mają cennik, wejdź zobaczyć bo to od pakietu zależy. Ja biorę złoty i przed porodem przelałam już 930, po porodzie 1840 i później 780 za rok przechowywania po 12 miesiącach od porodu. Można na większą ilość lat wtedy trochę taniej. I można wszystko na raty. Złoty to krew pępowinowa, sznur pępowiny i łożysko.

Ja wczoraj się męczyłam z zaśnięciem, ale nie chciałam brać tableta bo znów bym do rana nie spała :p a mój się wścieka że nie śpię.
Dostał koszulkę niebieską superman z napisem super tata :D ale nie założył bo nie chce zapeszać bo jeszcze tatą nie jest :( a ja mam żonkilki i świeczki z biedronki na baterie bo mi się spodobały bo koty sobie takimi wąsów nie popalą a już kiedyś mieliśmy taką sytuację :\
Pojechał na motorze pojeździć a ja siedzę i jajko zaraz zniosę z nerwów, przygotowałam śniadanie, ale nie jem bo nie przełknę. Jak jadę z nim to spokojniejsza jestem bo nie świruje przynajmniej. Ehh też bym już pojeździła, taka fajna pogoda...
Wrócił :) jemy :p

Naile od lipca mamy tą pralkę i właściwie używam tylko programu ,codzienne 40st' ,szybkie 15' i ,bawełna 60' nie pralam jeszcze na innych... więc nawet nie wiem na czym te programy polegają! :(

Mój ukochany zabiera mnie gdzieś na randkę przed nocka :D więc się ubieram!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

ja zaliczyłam spacerek do lidla ... zazwyczaj 45 minut dziś póltorej godziny :p za to nową gazetke dorawałam i od czwartku 25.02 znów będę polowac na bodziaki dla małego - słodkie ze snoopym :D są tez hello kitty ale to nie dla nas ;) hihi

Hej dziewczynki ;)

U nas dzis fajny sloneczny dzien, chociaz trochr pi z dzi na zewnatrz :D
Bylismy w Kosciele, pozniej przeszlismy sie tak po miescie, wstapilm do Primarka, kupilam jeden komplecik dla malego i skarpetki :) Pozniej bylismy w galerii po precla z nutella, pycha !! :)
Rano moj poszedl po buleczki, wrocil z rozyczkami takze milo :p
Teraz juz wracamy do domku, zrobimy rosolek z makaronem i leniuchujemy do konca dnia :)

Bar udanej randeczki i wizyty u poloznej ! Mloda Tobie tez najlepszego z okazji rocznicy :)

Z tym gbs no coz, ja nie mialam i nie bede miala wymazu wiec nie mysle o tym, ufam, ze wszystko bedzie ok :)

Jak wroce to pierwsze co to pochlaniam nektarynki ! Codziennie wcinam okolo 5 :D jakas taka faza, wczesniej byly pomarancze :)

Siedzę i dysze. Ugotowalam obiad, zrobiłam jedno pranie, zaladowalam pralkę na jutro też, byłam w suszarni, poskladalam pranie, pozamiatalam i ledwo żyję, a mały właśnie ma czkawke.

A to moj precel :D

Załączniki

• 1455458485538.jpg
    1455458485538.jpg
    121,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Hej dziewczynki :)

Widzę, że nadchodzi ten okres ciąży kiedy wszystkie czujemy się jak stare babcie i nie da się nie narzekac ;)

Ania, gratki wielkie! śliczna księżniczka :)

Ja miałam wymaz na paciorkowca robiony tydzień temu. Ale ponoć jak ktoś nie ma zrobionego to podają antybiotyk prewencyjnie...

Manka ale narobiłaś smaka tymi preclami... ;)

Ja mam jakoś mega mało siły i motywacji do sprzatania i prania, więc idzie mi to jak krew z nosa... Małż ciągle w pracy, bo nadrabia, żeby po porodzie być z nami te 2 tygodnie przynajmniej i też nie ma siły na jakieś bardziej gruntowne porządki. Chyba jednak weźmiemy panią do sprzątania ale to jakoś tydzień przed terminem. Bierze 15 zl za godzinę, więc jakoś nam bardzo nie ubędzie a przynajmniej pomyje wszystkie okna ( a mam ich aż 7 w dwupokojowym mieszkaniu) łazienkę wyszoruje i kuchnię. I powinno być git ;)

Do góry