reklama
Barbra bawcie sie dobrze
M mi wlasnie napisał, ze w kinie na Barbie jest jakieś 30 osob... Przecież to tłumy. Zazwyczaj na bajkach o Barbie jest maks 10 osob... To chyba z powodu Walentynek aaaaaaa i za swój bilet i Zuzki zapłacił 46 zł.... Masakra jakaś przecież.... To jakaś zwykła bajka :/
M mi wlasnie napisał, ze w kinie na Barbie jest jakieś 30 osob... Przecież to tłumy. Zazwyczaj na bajkach o Barbie jest maks 10 osob... To chyba z powodu Walentynek aaaaaaa i za swój bilet i Zuzki zapłacił 46 zł.... Masakra jakaś przecież.... To jakaś zwykła bajka :/
Ja tam Na luty się nie pisałam więc rodzic nie zamierzam.
Nawet już odkurzanie mąż zrobił.
Młody wymyśla mi tort a mówię mu choć pomóż. To nauczył się od tatusia "nikt takiego nie zrobi jak Ty mamus"
Faceci.
Nawet już odkurzanie mąż zrobił.
Młody wymyśla mi tort a mówię mu choć pomóż. To nauczył się od tatusia "nikt takiego nie zrobi jak Ty mamus"
Faceci.
clodi
Fanka BB :)
Isia mi sie wydaje że wszystkim powinno sie robić ten wymaz na gbs a jak Volce by wody odeszły jeszcze przed planowanym cc? To dziecko już jest narażone
Fanti mój syn jest na etapie pomagania mam nadzieje że mu to nie minie z wiekiem. Tylko usłyszy że jakiś sprzęt włączam w kuchni to już goni, wczoraj robiłam uszka to siedział przy mnie i nie dało sie go pozbyć. Jak przychodź to mowi tylko: mamusiu chce pomóc PROSZĘ.
Fanti mój syn jest na etapie pomagania mam nadzieje że mu to nie minie z wiekiem. Tylko usłyszy że jakiś sprzęt włączam w kuchni to już goni, wczoraj robiłam uszka to siedział przy mnie i nie dało sie go pozbyć. Jak przychodź to mowi tylko: mamusiu chce pomóc PROSZĘ.
Ostatnia edycja:
CieńWielkiejGóry
Witam sie :-) moj maz tez stwierdził ze chodze zla od rans bo "dzis jest to amerykanskie swieto"...a jeszcze idzie na 14 do pracy.byliśmy rano w sklepie, potem moj porządkowal smieci do segregacji bo jutro biorą worki.ja wyczyscilam koszatniczkom klatke, pomidorowa zjedlismy, a na drugie mielone które maz robił ja mizerie i ziemniaki obralam ktore sie gotuja juz.
A na polu 10 stopni i sloneczko ale szczerze nie chce mi sie na spacer isc, biodro prawe mnie boli cos.
Co do pobierania wymazu na paciorkowca to koleżanka co miala te 2 tygodnie temu cc to miala wymaz brany, dodatni wyszedł i dostala antybiotyk.
A na polu 10 stopni i sloneczko ale szczerze nie chce mi sie na spacer isc, biodro prawe mnie boli cos.
Co do pobierania wymazu na paciorkowca to koleżanka co miala te 2 tygodnie temu cc to miala wymaz brany, dodatni wyszedł i dostala antybiotyk.
Serduszko1
U nas noc kiepska. Mąż wstawal 5 razy do Kuby w nocy.ja nie bylam w stanie. Wykończy mnie ten dzień okropnie. Jeszcze skurcze nas znów postraszyly. I mąż dzis zlozyl łóżeczko...
Ja juz dzis obiad kończę torta zrobiłam ale cos kiepsko sie czuje. Polozylabym sie... Ale kluski jeszcze ugotować musze no i mięsko dochodzi powoli. Po poludniu teściowie przyjada... Tyle dobrze ze Kuba dzis bez temperatury. Oby tak dalej...
Bar udanej zabawy
Fanti ja mam tak samo jak czegos nie zrobię... Duzo sil na dzis...
Wszystkim życzę udanej niedzieli...
Ja juz dzis obiad kończę torta zrobiłam ale cos kiepsko sie czuje. Polozylabym sie... Ale kluski jeszcze ugotować musze no i mięsko dochodzi powoli. Po poludniu teściowie przyjada... Tyle dobrze ze Kuba dzis bez temperatury. Oby tak dalej...
Bar udanej zabawy
Fanti ja mam tak samo jak czegos nie zrobię... Duzo sil na dzis...
Wszystkim życzę udanej niedzieli...
kamilaasami
a ja dzis mam ostatni dzien ferii i nie zamierzam robic nic my zazwyczaj obchodzimy walentynki bo ja mam fisia i wszystkie swieta obchodzimy nawet halloween ;P ale w tym roku najwyzszy stopień oszczedzania i prezentów sobie nie robimy - bedzie tylko makaron serduszka z lidla pod sosem spaghetti
Sarna80
Barbra ubierz cos wyjątkowego co by szal pal zrobić
Iska udanej wizyty co bys do 22 dotrzymala
U mnie jest juz babcia i corcia od niej nie odstępuje. Taka wolna niedziela. .. pójdziemy na spacer bo ładnie słoneczko świeci, potem niedzielny obiadzik. Kosciol po poludniu. No i moze jakis suprise zrobie m wieczorem. Tzn post był od dawna to jak sie będę w miare czuc to może jakiś. ...
Miłej niedzieli
Iska udanej wizyty co bys do 22 dotrzymala
U mnie jest juz babcia i corcia od niej nie odstępuje. Taka wolna niedziela. .. pójdziemy na spacer bo ładnie słoneczko świeci, potem niedzielny obiadzik. Kosciol po poludniu. No i moze jakis suprise zrobie m wieczorem. Tzn post był od dawna to jak sie będę w miare czuc to może jakiś. ...
Miłej niedzieli
reklama
MłodaMama93
Witam się i ja
My dzisiaj mamy 5 rocznicę mój po nocy i idzie na noc wiec w tym roku nigdzie na weekend nie pojechaliśmy... obudziłam go bardzo romantycznie bo już miłość mi nie zaszkodzi[emoji14]idę gotować makaron a on pojechał do miasta po resztę składników na deser (wyciaglam wczoraj maliny z zamrażarki i muss) więc jakiś mały walentynkowy deserek skromnie w tym roku
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
My dzisiaj mamy 5 rocznicę mój po nocy i idzie na noc wiec w tym roku nigdzie na weekend nie pojechaliśmy... obudziłam go bardzo romantycznie bo już miłość mi nie zaszkodzi[emoji14]idę gotować makaron a on pojechał do miasta po resztę składników na deser (wyciaglam wczoraj maliny z zamrażarki i muss) więc jakiś mały walentynkowy deserek skromnie w tym roku
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka