reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja widziałam fajne komody ! I już w wyobraźni mniej więcej widzę jakbym przemeblownie zrobila ale jak delikatnie powiedziałam mojemu ukochanemu skwitowal ,zapomnij nie ma miejsca i wogole tak się nie da jak Ty chcesz' :D Ale ja wiem ze sie da! Wszystko się da! Jestem w stanie zrezygnować z przewijaka stojącego na rzecz takiego na łóżeczko żeby ta komode mieć :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
No Manka juz mnie wszystko drazni na tej koncowce. Choroby niekończące sie,mąż wkurza sama swoja obecnoscia hehe,gary niewysłane wkurzają :p. Ja tak jak wiekszosc,chcialabym w przyszlosci miec taki dom max.90 metrow. Wiecej nie chcialoby mi sie ogarniac :p.

Ania gratulacje.
Crocosh magnez ja caly czas wpylam o_O ale tak powoli zaczynalo mi świtać że moze hamować skurcze. Od dzisiaj basta ; )
Manka ja to sie zastanawiam w czym rodzić. , kupilam koszule rozpinaną z obu stron do karmienia -to fajna jak malucha położą po porodzie ale sie obawiam ze mi sie zabrudzi tymi maziami i tyle pożytku że do prania ; ) a znowu jak ubiore bez rozcięć to bede musiala zadrzeć do góry przytulając dzidziusia-prawie jakbym nago rodziła.

U mnie dają na porod koszule,ale wzielam tez koszulke meza w razie czego. W koszule do karmienia sie przebiore juz na sali gdzie bede z dzieckiem.

Balladyna u nas do porodu daja takie rozpinane z przodu koszule i to jest swietne. Rozpinasz od gory i malenstwo lezy na tobie:) tylko ja wlasnie mialam szpitalna, wiec sie nie przejmowalam czy sie porudzi. A zreszta Kubus strasznie czysty sie urodzil, jakby po kapieli;D

My w sierpniu zaczynamy budowe:) domek zwykly, prosta konstrukcja, pietrowy, 150m kw. Spelnienie naszych marzen:) juz sama wizja budowy okropnie mnie cieszy:) w koncu cos swojego:) teraz tez mieszkamy w pietrowym, 150m kw i sprzatania wcale nie ma duzo:) codziennie ogarniam calosc i nie czuje sie zmeczona:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ania*B gratulacje :D:D Niech malutka zdrowo rośnie :)
I się zaczęły porodu lutowe :D Czyli zostało jeszcze 5 miejsc :p

La_luna dobrze, że napisałaś o podlaniu kwiatków i tak spojrzałam na moje i wymagają koniecznego podlania !:-D

Serduszko zdrówka dla synka... oby już nic niepokojacego się nie działo &&

Izik a to spoko, w artykule nic o tym nie pisało tylko, że zakaz ...

Cocsh ja pijam herbate z Żurawiny i sok jak odpuściłam to od razu leukocyty wyszły 5-10 i jak tylko odebrałam wynik to znowu systematycznie piłam i za kilka dni ten posiew musiałam zrobić i wyszedł ok

My po obiedzie, chwila odpoczynku i zabieramy się za ogarnianie domu :D

reklama
Hejka .
Ja dzis pracowity dzien bo moj maluje lazienke, poprzykrywal kafelki folia okleil tasmami i teraz dziala.przedpokoj zawalony gratami z lazienki.Obiadek zjadlismy dzis kurczaczek i ziemniaczki pieczone .Mialam isc pasemka robic do znajomej ale miala gosci z polski i już stwierdzilam żeby sobie juz dzis odpoczela.Najwyzej w przyszlym tygodniu zrobimy .
Rano jak wstalam to pierwsze co szukalam info od Anki i patrze na fb a tu malutki aniolek na swiat przyszedl.
Anulka jeszcze raz gratulacje .
Ja dzis czujje straszny ucisk na pecherz.Plecy mi tez wysiadaja juz a jeszcze bedzie trzeba ogarnac lazienke .Zaraz zabieram sie za jedzonko ciasteczka :) oby w cycki poszlo he he

Załączniki

• 1455372336284.jpg
    1455372336284.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry