reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja widziałam fajne komody ! I już w wyobraźni mniej więcej widzę jakbym przemeblownie zrobila ale jak delikatnie powiedziałam mojemu ukochanemu skwitowal ,zapomnij nie ma miejsca i wogole tak się nie da jak Ty chcesz' :D Ale ja wiem ze sie da! Wszystko się da! Jestem w stanie zrezygnować z przewijaka stojącego na rzecz takiego na łóżeczko żeby ta komode mieć :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
No Manka juz mnie wszystko drazni na tej koncowce. Choroby niekończące sie,mąż wkurza sama swoja obecnoscia hehe,gary niewysłane wkurzają :p. Ja tak jak wiekszosc,chcialabym w przyszlosci miec taki dom max.90 metrow. Wiecej nie chcialoby mi sie ogarniac :p.

Ania gratulacje.
Crocosh magnez ja caly czas wpylam o_O ale tak powoli zaczynalo mi świtać że moze hamować skurcze. Od dzisiaj basta ; )
Manka ja to sie zastanawiam w czym rodzić. , kupilam koszule rozpinaną z obu stron do karmienia -to fajna jak malucha położą po porodzie ale sie obawiam ze mi sie zabrudzi tymi maziami i tyle pożytku że do prania ; ) a znowu jak ubiore bez rozcięć to bede musiala zadrzeć do góry przytulając dzidziusia-prawie jakbym nago rodziła.

U mnie dają na porod koszule,ale wzielam tez koszulke meza w razie czego. W koszule do karmienia sie przebiore juz na sali gdzie bede z dzieckiem.

Balladyna u nas do porodu daja takie rozpinane z przodu koszule i to jest swietne. Rozpinasz od gory i malenstwo lezy na tobie:) tylko ja wlasnie mialam szpitalna, wiec sie nie przejmowalam czy sie porudzi. A zreszta Kubus strasznie czysty sie urodzil, jakby po kapieli;D

My w sierpniu zaczynamy budowe:) domek zwykly, prosta konstrukcja, pietrowy, 150m kw. Spelnienie naszych marzen:) juz sama wizja budowy okropnie mnie cieszy:) w koncu cos swojego:) teraz tez mieszkamy w pietrowym, 150m kw i sprzatania wcale nie ma duzo:) codziennie ogarniam calosc i nie czuje sie zmeczona:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ania*B gratulacje :D:D Niech malutka zdrowo rośnie :)
I się zaczęły porodu lutowe :D Czyli zostało jeszcze 5 miejsc :p

La_luna dobrze, że napisałaś o podlaniu kwiatków i tak spojrzałam na moje i wymagają koniecznego podlania !:-D

Serduszko zdrówka dla synka... oby już nic niepokojacego się nie działo &&

Izik a to spoko, w artykule nic o tym nie pisało tylko, że zakaz ...

Cocsh ja pijam herbate z Żurawiny i sok jak odpuściłam to od razu leukocyty wyszły 5-10 i jak tylko odebrałam wynik to znowu systematycznie piłam i za kilka dni ten posiew musiałam zrobić i wyszedł ok

My po obiedzie, chwila odpoczynku i zabieramy się za ogarnianie domu :D

reklama
Hejka .
Ja dzis pracowity dzien bo moj maluje lazienke, poprzykrywal kafelki folia okleil tasmami i teraz dziala.przedpokoj zawalony gratami z lazienki.Obiadek zjadlismy dzis kurczaczek i ziemniaczki pieczone .Mialam isc pasemka robic do znajomej ale miala gosci z polski i już stwierdzilam żeby sobie juz dzis odpoczela.Najwyzej w przyszlym tygodniu zrobimy .
Rano jak wstalam to pierwsze co szukalam info od Anki i patrze na fb a tu malutki aniolek na swiat przyszedl.
Anulka jeszcze raz gratulacje .
Ja dzis czujje straszny ucisk na pecherz.Plecy mi tez wysiadaja juz a jeszcze bedzie trzeba ogarnac lazienke .Zaraz zabieram sie za jedzonko ciasteczka :) oby w cycki poszlo he he

Załączniki

• 1455372336284.jpg
    1455372336284.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry