reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia mówiłas kiedyś że mieliście taka panią do sprzątania. Nie można jej umówić na powiedzmy 2-3 razy w tygodniu? Bo z tą twoją kuzynka to marnie wychodzi. Poza tym pomoc pomocą dla niej ale skoro stać ja na wyjazd na narty to nie jest tak źle u niej. A Ty potrzebujesz kogoś na kogo możesz liczyć. Po urodzeniu też nie dasz rady wszystko robić i twój wyjazd. przydałby Ci się ktoś na stałe do. Pomocy choćby na 2 miesiące.

reklama
Isia kochana chyba wstał lewą nogą ...
Mój ostatnimi czasy ciągle narzeka płaci czynsz narzeka... jedziemy na zakupy to w aucie ,trochę rzeczy a tyle kasy poszlo' mówię mu odliczamy PO CO JEST CZYSTO idzie się kąpać (a musi przejść do sypialni przez przedpokoj) to zaś mowi ze pełno piasku i mu się to stop poprzyklejalo :/ zatanawialam się czy to ja jestem w ciąży czy on :) Ale mam nadzieje ze to taki okres przejściowy i jak się wyjaśni w sądzie z wypadkiem to będzie spokojniejszy :)

Serduszko współczuję... że tak się wysypalo przed operacją,trzeba być dobrej myśli ze gorączka spadnie i będzie wszystko okej :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Fanti wiem o tym, że kogoś potrzebujemy ale M jest innego zdania... dla niego to jest luksus i szkoda na to kasy... a dom mamy 250 metrów lekko...
Ja mogę sprzątać bo to nie problem ale jak ja chodzę i sprzątam talerze, szklanki czy kubki to kurwica mnie bierze. Zazwyczaj sprzątamy razem i nie jest źle... tylko że teraz widzę, że M chodzi wkurzony na maksa i mówi, że jest burdel... ale on przyszedł z zakupów i nawet ich nie rozpakowal więc wyobraź sobie jak wygląda w kuchni :/
Aaaaaaaaaaaaa
Do tego Zuzka mi powiedziała, że mam wyjść z jej pokoju bo jej przeszkadzam.... rozbeczalam się jak małe dziecko... moje hormony szaleją :/
Kiepski mam dzisiaj dzień ehhhhhhhh

Ja po kąpieli wyprasowalam ostatnie ciuszki mama mi odkurza i podłogi umyje sama chciała :) potem obiadek i odpoczynek bo jutro będę na chodzie to nie chce dziś szaleć żeby tfu tfu nie urodzić jeszcze :)
Isia właśnie będzie Ci lżej jak masz kogoś do posprzątania a faceci czasem tak mają my też w sumie :p przejdzie mu
Marcowa ja też byłam na pizzy wracam a tu taki news :)

Isia... to tym masz willę taki dom! Ja bym go z tydzień sprzatala :/ mam mieszkanie i żeby fo wykorzystać tak naprawdę na glanc sama oczywiście zajmuje mi to jakieś 3.4h ( mówię tu o szorowaniu kabiny scieraniu z szaf Polek odsuwaniu łóżek odkurzania za myciu podłóg itp) bo tego nie robię co tydzień... Bo po prostu mi się nie chcę ! Po za tym ja jestem niska i muszę mieć drabinke :D Ale jakbym miała tyle metrów jak Ty chyba bym umarła...

Aniu gratulacje :-) zdrówka dla ciebie i córeczki :-*

Serduszko mam nadzieje, że te domowe sposoby pomogą i Kubusiowi szybko przejdzie i nic nie będzie trzeba przekładać.

Isia no to masz powierzchnię do sprzątania, ja to nie będąc w ciąży chyba bym szału dostała. Na pewno bym kogoś do pomocy brała.

Fanti ta Twoja lekarka minęła się z powołaniem, może powinna zająć się wróżeniem z kart :-)

My dziś załatwiamy juz te osoby do remontu żeby miały czas w marcu od razu robić.

MlodaMama no właśnie a każdemu się wydaje, że tego nie jest dużo....
Mój ojciec mówi, że codziennie mam robić dwa pokoje dokładnie... ale mnie się kuźwa nie chce codziennie spędzać dwóch godzin ze szmatką tym bardziej, że nie mam na to czasu...
Mama ma pretensje, że już jesteśmy razem 6 lat i nie mamy skończonego remontu domu :/
A jak zaczęliśmy razem mieszkać to ten dom wyglądał jakby go od 20 lat nikt nie remontowal... i kuźwa w kółko tylko pretensje....

reklama
Ja też tylko parterowy bym chciała :) mamy działkę ale mój tam nie chcę się budować woli mieszkanie... :(

Do góry