reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O Isia, dobry pomysł Fanti ma :p przyjedziemy, poplotkujemy, posprzątamy i spadamy :D i tak co tydzień? ;)
Serduszko kochana, jak nie urok to sraczka :( mam nadzieję, że uda Wam się wykurować do operacji i nie będzie trzeba przekładać. ..

Dzasti- jest zakaz na odwiedzin więcej niż jednej osoby na raz. Taka informacja wisi na wejściu.
Byłam na wizycie z anestezjologiem, czekania 15 min na 5 min w środku. Ale najważniejsze że jestem zakwalifikowana.
serduszko- oj to nie ładnie, oby szybko Kubusiowi przeszło.

Serduszko dacie rade ! Jestes silna babeczka ! :)
Isia nie zazdroszcze z tym sprzataniem, faktycznie dom jak willa :) Ja marze o swoim domku parter i poddasze ale nie az tak wielkim :D
Volka widze, ze co chwile jakies akcje Cie wyprowadzaja z rownowagi albo moze bardziej sie denerwujesz bo to juz prawie koncowka ciazy i po prostu tyle emocji sie zbiera w Tobie :) Z tymi garnkami to w kulki leca.. nie lubie takich akcji..
Sarna jak mama przybedzie to juz luz, mozesz rodzic :) Na temat szczepionek nie wiem nic. Na pewno chce malego szczepic ale nie wiem jak to jest w uk. Sarna jak bylo ze szczepieniem dla Twojej Majki ? Tu mi daja jakies opcje do wyboru czy jak to wyglada ?

U nas leniwy dzien, nic nam sie nie chce :) Zwlaszcza, ze jak tylko wstane i chce cos robic to brzuch jak kamien :)

Ja mam taki domek parterowy z użytkowym poddaszem, łącznie 143 m2 powierzchni użytkowej, na dole salon i dwie sypialnie i na gorze sypialnia i pokój taki graciarnię. Niestety póki co stoi sobie w stanie deweloperskim i nie wiem czy kiedyś sie na nas doczeka bo od kilku lat mieszkamy w Wawie i zarabiamy na jego spłatę, w sumie to,juz byśmy dali radę ale jakoś tak cieżko podjąć decyzje o powrocie bo to jednak zmiana życia o 180 st.
No i kasa tutaj duża a tam juz by tak różowo nie było..

Poziomka to daleko macie ten domek od W-wy ? :)

My tez jak sie zdecydujemy na budowe domu to wiaze sie tobz zaczeciem zycia od nowa ;)

Ja już obiad zjedzony,pranie zrobione powieszone :D odkurzylam,umylam podlogi... z grubsza kurze wytarlam i na dzisiaj koniec[emoji14]koleżanka ma wpaść na kawę za chwilę kupiła coś małej to czekam :) później pójdę po zestaw na noc[emoji14]mój do roboty to muszę zakupić jakies słodycze i chleb!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Moj przyjechal taki wkurzony bo wykladowca ich wszystkich oblal... :/ a on sie tak uczyl na ten terroryzm :/ wszystko ma zaliczone na 5,6 :) tylko ten jeden przedmiot mu został ...a ten stary grzyb uznal ze chetnie sie z nimi jeszcze spotka w tym miesiacu! (A ma indywidualny tok nauczania ze wzgl.na prace) i sie cieszy ze musi isc do naczelnika i prosić o wolną sobotę na egzamin lub zmianę godzin pracy :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dom mamy pod Wrocławiem bo maz stamtąd pochodzi i planowaliśmy powrót wiec daleko...

My wczoraj wpadliśmy na chwile do sąsiadów a siedzielismy do 2 w nocy i nawet spać mi sie nie chciało w ogóle, a mały w brzuchu szalał non stop

zaraz zjemy obiadek i ruszamy do ikei kupić komodę do naszej sypialni na rzeczy synka
Jutro jedziemy oglądać wózki bo jeszcze nie mamy i chcemy sie umówić na spotkanie z przedstawicielem banku krwi pepowinowej bo chcielibyśmy pobrać przy porodzie.

Do góry