reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Zosia 2750 g 45 cm. Rozwiazanie z powodu infekcji mojej i goraczki plus bol blizny po cc. Mamy się dobrze.

Załączniki

• 1455372293812.jpg
    1455372293812.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Dom mamy pod Wrocławiem bo maz stamtąd pochodzi i planowaliśmy powrót wiec daleko...

My wczoraj wpadliśmy na chwile do sąsiadów a siedzielismy do 2 w nocy i nawet spać mi sie nie chciało w ogóle, a mały w brzuchu szalał non stop

zaraz zjemy obiadek i ruszamy do ikei kupić komodę do naszej sypialni na rzeczy synka
Jutro jedziemy oglądać wózki bo jeszcze nie mamy i chcemy sie umówić na spotkanie z przedstawicielem banku krwi pepowinowej bo chcielibyśmy pobrać przy porodzie.
poziomka07 jak chcesz to mogę Cię polecić to będziesz miała 2 stówki taniej. A w ogóle teraz jest promocja dla rodzących do 15 marca 650 zł taniej od opłaty po porodzie i jakieś pakiety gratis. Ja w poniedziałek idę także jakby co to wyślij mi swoje dane na priv to Cię polecę. A Ty później też kogoś możesz, która jeszcze jest chętna? :)

Aniu. Slodziutka Twoja Zosienka. Jak bedziesz miec chwilę napisz caly brzebieg zdarzeń. A teraz odpoczywajcie.

Dzisiaj czuję się już lepiej tylko od rana mam strasznego lenia...Teraz pojechaliśmy do Leroy po parę drobiazgów i na zakupy,może pójdziemy coś zjeść na mieście, chodzi za mną pizza z pizza hut ☺

Serduszko ojej cały czas u Was coś,biedny Kubuś niech szybko zdrowieje, moze syropem pyrosal chociaz troszke pomoze, on jest z czarnego bzu

Isia 250 m2 do ogarnięcia nie wyobrażam sobie i podziwiam...my mamy 150 i mam wrażenie że tylko sprzątam i sprzątam,ledwo dół wysprzatany to Góra do ogarnięcia czeka i tak w kółko...Jeszcze wcześniej mieliśmy firmę w domu,masę sprzętu po kontach, klienci wiecznie wlazili w buciorach to już w ogóle nie ogarnialam tego, całe szczęście 1,5 miesiąca temu skończyliśmy budowę magazynu przy domie i w końcu powoli odzyskuje miejsce i spokój ☺

Volka chyba hormony przed porodem nam szaleja i stąd te nerwy ,ja też wczoraj siebie nie poznawalam...

Kubusiowa to jak Ty to robisz ze bez problemu ogarniasz domek?☺podziwiam☺może ja mam w domu większych balaganiarzy hi hijeszcze jak nie było dzieci to jakoś dało radę ze sprzątaniem teraz wieczny sajgon

Cocosh ja miałam paciorkowca z synkiem i można antybiotyk podać też wcześniej niż na sali pogodowej tylko po 7 dniach trzeba powtórzyć wymazy a to wiadomo trochę trwa...A przed porodem antybiotyk min na 3 godziny przed urodzeniem więc rzeczywiscie trzeba się spieszyć...

Manka jesli chodzi o szczepienia... to dostalam wtedy książkę chyba nawet po polsku. Z wszystkimi szczepionkami. Jakie i kiedy będą podawane dziecku. Przysyłaja do Ciebie a w sumie na Twoje dziecko list, kiedy i gdzie się stawić i tyle. A decyzjs należy do Ciebie czy chcesz szczepić. Ja Majke szczepilam.
Lewusek smacznego.
My mamy tutaj taki mały domek niecałe 90 m. Ale mógłby mieć jeden pokój więcej. A ten w Polsce to ok 200 m więc byłoby co sprzątać.

reklama
Do góry