reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Zosia 2750 g 45 cm. Rozwiazanie z powodu infekcji mojej i goraczki plus bol blizny po cc. Mamy się dobrze.

Załączniki

• 1455372293812.jpg
    1455372293812.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Dom mamy pod Wrocławiem bo maz stamtąd pochodzi i planowaliśmy powrót wiec daleko...

My wczoraj wpadliśmy na chwile do sąsiadów a siedzielismy do 2 w nocy i nawet spać mi sie nie chciało w ogóle, a mały w brzuchu szalał non stop

zaraz zjemy obiadek i ruszamy do ikei kupić komodę do naszej sypialni na rzeczy synka
Jutro jedziemy oglądać wózki bo jeszcze nie mamy i chcemy sie umówić na spotkanie z przedstawicielem banku krwi pepowinowej bo chcielibyśmy pobrać przy porodzie.
poziomka07 jak chcesz to mogę Cię polecić to będziesz miała 2 stówki taniej. A w ogóle teraz jest promocja dla rodzących do 15 marca 650 zł taniej od opłaty po porodzie i jakieś pakiety gratis. Ja w poniedziałek idę także jakby co to wyślij mi swoje dane na priv to Cię polecę. A Ty później też kogoś możesz, która jeszcze jest chętna? :)

Aniu. Slodziutka Twoja Zosienka. Jak bedziesz miec chwilę napisz caly brzebieg zdarzeń. A teraz odpoczywajcie.

Dzisiaj czuję się już lepiej tylko od rana mam strasznego lenia...Teraz pojechaliśmy do Leroy po parę drobiazgów i na zakupy,może pójdziemy coś zjeść na mieście, chodzi za mną pizza z pizza hut ☺

Serduszko ojej cały czas u Was coś,biedny Kubuś niech szybko zdrowieje, moze syropem pyrosal chociaz troszke pomoze, on jest z czarnego bzu

Isia 250 m2 do ogarnięcia nie wyobrażam sobie i podziwiam...my mamy 150 i mam wrażenie że tylko sprzątam i sprzątam,ledwo dół wysprzatany to Góra do ogarnięcia czeka i tak w kółko...Jeszcze wcześniej mieliśmy firmę w domu,masę sprzętu po kontach, klienci wiecznie wlazili w buciorach to już w ogóle nie ogarnialam tego, całe szczęście 1,5 miesiąca temu skończyliśmy budowę magazynu przy domie i w końcu powoli odzyskuje miejsce i spokój ☺

Volka chyba hormony przed porodem nam szaleja i stąd te nerwy ,ja też wczoraj siebie nie poznawalam...

Kubusiowa to jak Ty to robisz ze bez problemu ogarniasz domek?☺podziwiam☺może ja mam w domu większych balaganiarzy hi hijeszcze jak nie było dzieci to jakoś dało radę ze sprzątaniem teraz wieczny sajgon

Cocosh ja miałam paciorkowca z synkiem i można antybiotyk podać też wcześniej niż na sali pogodowej tylko po 7 dniach trzeba powtórzyć wymazy a to wiadomo trochę trwa...A przed porodem antybiotyk min na 3 godziny przed urodzeniem więc rzeczywiscie trzeba się spieszyć...

Manka jesli chodzi o szczepienia... to dostalam wtedy książkę chyba nawet po polsku. Z wszystkimi szczepionkami. Jakie i kiedy będą podawane dziecku. Przysyłaja do Ciebie a w sumie na Twoje dziecko list, kiedy i gdzie się stawić i tyle. A decyzjs należy do Ciebie czy chcesz szczepić. Ja Majke szczepilam.
Lewusek smacznego.
My mamy tutaj taki mały domek niecałe 90 m. Ale mógłby mieć jeden pokój więcej. A ten w Polsce to ok 200 m więc byłoby co sprzątać.

reklama
Do góry