reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ania Be gratuluje kruszynki!!! Szybkiego powrotu do formy. No to chyba następna moja kolej(sroda)!:) ja skurczy zero ale dol brzucha ciagnie i boli. W pon chyba z corka do lekarza bo dalej ma luźna kupke... 250 m o matko ja mam mieszkanie 77 m2 i ciagle cos sprzatam i konca nie widac...ale chyba dlatego ze u mnie zadne paprochy na podlodze ani okruchy na blacie, rzeczy nie na swoim miejscu... to nie w moim stylu. Wszystko ma swoje miejsce i musi byc porzadek.

reklama
Walka 7 godzinna w końcu przyniosła efekt. Od 40 min nie ma temp.
Ataki go meczyly troche jak to zawsze przy gorączce. Ale ogólnie jest lepiej... Oby tak dalej.
Maya Kuba nie może żadnych leków bez konsultacji z specjalista. Żadnych.... Za dużo juz swoich ma leków i podając mu cos na własną rękę mogę mu tylko zaszkodzić....
Aniu sliczna jest. Obyscie szybko obie doszly do siebie... :*

Mi skurcze minely na szczęście. Nerwy zrobily swoje...
Ciezka noc nas czeka ale nie poddamy sie będziemy walczyć ....

Aniu jeszcze raz gratulacje :*
Ja się szykuje na wizytę brata z dziewczyną i na jutro muszę paznokcie pomalować bo od mycia mi poschodzilo :p

Ja mam 180 m2 i zawsze sama to ogarniam, teraz jak w ciąży jestem to mąż odkuża i myje a tak to wszystko na mojej głowie, ale ja muszę mieć porządek niestety jakaś głupia choroba psychiczna, choćbym miała zdechnąć musi wszystko być na tip top. A dzisiaj jeszcze mnie wzięło na barszcz z uszkami, narobiłam na 2 dni :-p

Clodi mam to samo:/ wszystko musi byc posprzatane i odlozone na swoje miejsce.
Tez ogarniam sama wszystko, meza wykorzystuje tylko do mycia podlog:) tego nie lubilam robic nie bedac w ciazy;)

Maya25 moj maz nalezy do takich balaganiarzy, ze czasem rece az opadaja. Tak nauczony z domu. U nich nigdy nie odklada sie nic na swoje miejsce, odkurza sie raz na tydzien a talerz zostawia sie tam, gdzie sie cos z niego zjadlo. Z nadzieja, ze sam powedruje do zlewu...
Na szczescie meza troszke juz przestawilam na tryb sprzatania, ale czesto i tak odzywa sie w nim balaganiarz:p

Kurcze. Musze mojego lekarza zapytac o tego paciorkowca.. chociaz juz chyba i tak za pozno na badania co nie? Manka, Lewusek - pytalyscie moze u siebie jak to jest? Czemu tego nie badaja?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Isia moi teściowej mają 270 m chate i kiedyś odkurzalam ponad tam godzinę , nieporozumienie sprzątanie takich domów ;)

Tak Fanti dobrze mówi . Isia pokój zabaw ma więc dzieciaczki nie będą się nudzily; D jedziemy tam wszystkie ;p

Powiedzcie ,że to tylko przesąd "Jaki Nowy rok taki cały rok " mąż zagląda na konto a tu zajęcie komornicze 14 tys prawie ... Zonk - okazało się ,że urząd skarbowy podał o zapłacenie podatku od nieruchomości ,a my o tym całkowicie zapomnieliśmy ... no to dopiero luty a u nas taki tragizm z pieniedzmi przed rozwiązaniem. .. moja kuchnia chyba się nie skończy ... mam meble bez frontów i to w połowie zrobione i kolejna kasa przepadła . Wczoraj wypłynęły pieniądze i odrazu wpłynęły. Tak od stycznia ciągle coś ;/ No aż chyba będę się z tego śmiać ,bo płakać juz mi się nawet nie chce ...

Edit ko to nieciekawie. Ale glowa do góry, będzie dobrze -musi byc!!
Moj m z córką jadą zaraz po babcię na lotnisko. A ja w tym czasie umyje jeszcze podłogi i zbieram się za robienie racuchow.

reklama
Sarna my właśnie zjedliśmy racuchy :)
Kubuś co prawda ma slaby apetyt no ale w tym stanie to nic dziwnego...

My sobie z Kubusiem leżymy... I tak nam dobrze ze dzis śpimy razem. Mąż pojdzie do pokoju starszego spać...

Do góry