reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko, a ibuprofen może? Nam pediatra na wysokie gorączki zalecił paracetamol na zmianę z ibuprofenem , co 4-6 godzin, na drugi dzień śladu nie ma... może popytaj lekarza jak on to widzi w waszym przypadku. Na gardło z domowych sposobów łyżkę miodu mu możesz dać, mleko z miodem...

Poziomka jak tak sobie pomyślę to córkę tez rowniutko 9 miesięcy po poczęcia urodziłam. .. jakby iść tym tropem to chyba musze się szykować na koniec marca ze wszystkim ;)

Isia ma córa gest z ta stowa :D no ale jak pani powiedziała ze dzieci dostają zabawki to chyba was czekają dziś zakupy. .. :rofl2:

reklama
Serduszko podobno najlepsze miejsce na zimne okłady to tył szyi, niech Kubuś położy sie na brzuszku i co chwile zmieniaj okład, tam podobno największy przepływ krwi. A do płukania gardła woda z wodą utlenioną działa odkażająco.
Co do miodu to nie radziła bym bo to bardziej na przeziębienie a w tym przypadku może jeszcze gożej gardło podrażnić

Ja wstaje i idę odkurzac i kurze ogarnac z grubsza...

Wydawało mi się ze właściciel rano był bo go słyszałam na klatce ale nie przyszedł do nas :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A mój chłop od rana tylko chodzi i warczy :/ jakiś bez humoru dzisiaj jest :/ narzeka, że ciągle robi a efektu nie widać... że na życie idzie nam w trzy i trochę kasy i w ogóle... że wszystko jest drogi, non stop opłaty. Że go wkurza dom bo jak skończy remont Zuzki to trzeba będzie robić sypialnie i salon... i nic mu nie pasuje :/ totalnie nic ehhhhhh
Jak ja lubię takie soboty :(

Serduszko, a ibuprofen może? Nam pediatra na wysokie gorączki zalecił paracetamol na zmianę z ibuprofenem , co 4-6 godzin, na drugi dzień śladu nie ma... może popytaj lekarza jak on to widzi w waszym przypadku. Na gardło z domowych sposobów łyżkę miodu mu możesz dać, mleko z miodem...

Poziomka jak tak sobie pomyślę to córkę tez rowniutko 9 miesięcy po poczęcia urodziłam. .. jakby iść tym tropem to chyba musze się szykować na koniec marca ze wszystkim ;)

Isia ma córa gest z ta stowa :D no ale jak pani powiedziała ze dzieci dostają zabawki to chyba was czekają dziś zakupy. .. :rofl2:
Przy tych lekach które bierze na stale nie można podawać ibuprofenu... U niego to jest tak ze bardzo malo leków jest w jego przypadku dozwolonych dlatego tez mamy nakaz przyjazdu do szpitala przy temp ok 40 st.
Robimy oklady na szyi i na pachwinach ....
Póki co temp wygrywa... Teraz 38,6...

A mnie skurcze zlapaly. Pewnie przez nerwy.

Serduszko ja to wiem... wkurza go ten burdel w domu... ja to wiem ale sama nic nie zrobię a dopóki nie zrobimy remontu to lepiej nie będzie :(

Człowiek wyjdzie raz na ruski rok z koleżankami na pizze, wraca, a tu już po wszystkim, Maluszek na świecie :-) :)
Gratulacje Ania!!! Dużo zdrówka dla Ciebie, Zosi i całej rodzinki :) Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i będziesz mogła cieszyć się macierzyństwem w domku :-) :)

Wybaczcie, ale nie dam rady Was nadrobić, a zaległości mam od wczoraj od 16 :/
Idę po zakupy, a potem biorę się za obiad. Dziś w planach zupka ogórkowa.

Miłego dnia wszystkim! :-) :)

reklama
Iska u mnie to samo. Najpierw m mowi, że mam nic nie robić i się oszczędzać a za chwilę mowi, ze cały dzien w domu i nie zamiecione. Ale ja juz to zlewam.

Do góry