reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Jestem na wizycie i anastezjologa i czekam[emoji14]

Poczytam Was w domu na spokojnie :) maja mi ktg i usg zrobic... i mam zapytac i wage dziecka to mi powiedza siedze pod gabinetem bo maja zabieg i słyszę to pikanie serca az mi cieplo :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh trzymaj sie. Bedzie dobrze jak antybiotyk podadza. Pozdrow meza ;). Bar Bra i która szafke w koncu wzielas z tej Ikei? My chcielismy jechac w poniedzialek po jeszcze jedna taka sama i pierdółki co wymyslilam,alr chyba juz kasy nie ma i sie narazir wstrzymamy. Mloda kciuki! Facet od garow dzwonil!ze beda na jutro rano te moje jednak,wiec moj maz jak bedzie wracal z nocki to tam wjedzie i odbierze.

A u mnie znowu mało wód ehhhhhh we wtorek mam kolejne przepływy i usg... ciekawe czy po tej wizycie we wtorek nie umówią mnie już na cc skoro tych wód jest mało :/
Płci oczywiście nie było widać bo nogi zacisniete na maksa ehhhh chyba naprawdę na porodowce się dowiem co we mnie siedzi hihi

Cześć wszystkim!
U mnie dziś na obiadek frytki standardowo rybka (dorsz) i szpinaczek, co by Małej troszkę żelaza dostarczyć ;)
Zaraz spadam na szkołę rodzenia :-) :) póki co jestem z czytaniem na bieżąco. Wieczorkiem spotykam się z koleżankami z klasy, już się nie mogę doczekać :) ależ ja jestem ociężała po tym obiadku :/

Cocosh, jeszcze troszkę i będziesz szczęśliwą mamusią :)) A z tym zastrzykiem, to na paciorkowca, widocznie albo miałaś dodatni GBS albo nie miałaś wymazu wcale, a teraz już na niego za późno i muszą zapobiegawczo podać, co by Marysia nie złapała :-) :) 3majcie się ciepło! jeszcze troszkę

Cocosh a na kiedy Ty masz w koncu termin? Bo laski Cie tu na luty wywołuja a mi sie kojarzy,ze wspominalas o marcu ;)

My juz prawie w domu po bardzo aktywnym dniu:)
Bylismy zalatwiac becikowe. Wchodze do urzedu i mowie, ze chcialabym zlozyc dokumenty. A kobieta do mnie, ze to po skonczonym 26 tygodniu sie sklada. Na co ja, ze dzisiaj skonczylam 36 tydzien. Mina kobiety to byl najwiekszy komplement jaki ostatnio dostalam :D dobrze, ze zaswiadczenie od lekarza mialam :D za to ja musialam miec niezla mine jak uslyszalam ile dostaniemy.. 46 tys koron, czyli jakies 22 tys zl. Przysiegam. Prawie padlam na zawal ze szczescia:D wiec dzisiaj fruwam naladowana pozytywna energia :D

Isia to Twoje malenstwo to straszny wstydzioch ;) albo chce rodzicom niespodzianke zrobic :D

Manka a jak polozna mierzy Ci malego? Bo moj lekarz tylko polozenie macicy mierzy i nic wiecej:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowamama, jaja sobie robisz??? Suuuuuuuuuuuuuper :)
A u nas kuzwa becikowe dają tylko jak masz małe zarobki...

reklama
Kurcze, wyszły mi bardzo liczne bakterie w moczu, lekarz kazał zrobić posiew, ale wyniki bedą dopiero w środę, jak wyjdą złe to leczeńie żeby dziecka nie zarazić przy porodzie. Ciekawa jestem tylko czy zdążę sie wyleczyć z tego dziadostwa zanim urodzę:( nie chciałabym żeby mały miał od razu antybiotyk po urodzeniu, juz z córka ta przechodziłam, jak zobaczyłam ja z wenflonem w głowie to ryczałem jak głupia, no i pobyt w szpitalu przedłużył sie do 10 dni.

Zastanawiałam sie dzis czy będzie mi dane pojeść świeżych truskawek w tym roku bo coś mi sie kojarzy, ze truskawki mogą uczulać...? A jak tak lubię truskaweczki

Do góry