reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Jeeeezu co ja mam z tymi garami. Najpierw nie bylo tych co chcialam. ZnalaZlam na innej stronie. Zamowilam. Facet dzwoni po 2 dniach.ze jednak wszystlich nie maja czy moga byc inne. Stwierdzilam.ok. tymbardziej.ze dorzucil jeden gratis. Przyszly dzis i co? Nie te co zamawialam! Wsciekla jestem. Napisze do nich.ze chce kase z powrotem a gary moj maz zabierze do pracy,bo mają siedzibe w tym samym miescie co mij maz pracuje. Jeeeezu

reklama
Kustronka no to w takim razie nie bylam szczepiona przeciwko tej grypie :)
A po szczepionce jak cos bardziej zlape to tez nie dobrze bo sie moze na lekarstwach skonczyc, teraz juz sama nie wiem.

Ja się wzięłam, a wyparzanie butelek i smoczkow:)
Ja zawsze się szczepilam ale teraz w ciąży niebo nie byłam pewna jak zareaguje organizm
Co do paznokci to też bym nie malowala bo to jednak może przeszkadzać jak by ew coś się działo a bez hybrydy da się obejść ja już od prawie 3 miesięcy nie mam

Moja na ktg miala między 120 a 160 o doktor mowil ze ok.jakby ponizej 120 bylo to mozna sie martwić.

U mnie koleżanka byla, poszła już, ja zjadlam obiad, ziemniaki, paluszki rybne i surówka a u rodzicow beda placki :-) a na 18 mam spotkanie z avonu wiec Lila na noc u mamy będzie bo moj na 14 szedł.

No dziewczyny dziś jakos nie swedzi o dziwo, a akurat przez te 3 dni byl seks, tak jakos wyszlo :p globulki bede miec to zastosuje i ten clotrimazolum i będzie ok.
Balladyna probiotyk mam i biore a antybiotyk dzis wieczor ostatnia tabletka

Nie, szpital nie wymaga u mnie tego szczepienia ;) Polozna po prostu mnie zachecala, zebym sie zaszczepila ale jak juz wczesniej stwierdzilam ze nie, to chyba przy tym postanowieniu zostane :)

reklama
Ze mnie Mały ciągnie wszystkie kalorie, niby + 9,5 kg ale ostatnie tyg stoje w miejscu no i wyglądam szczuplo. Lekarka nowa byla i do mnie "szkoda że pani do poradni dietetycznej nie chodzi". Hmm. Mysli ze glodze dzieciaka. A ja serio dużo jem.
Lewusek ja lindta czekoladek nie cierpię hyhy.

Manka na szczepienia nie ma mądrych, tyle plusow co minusow, decyzja trudna. Ja na grype sie nie szczepie, bo ciagle sie pojawiają nowe wirusy. Ale dzieciaczka na te wszystkie pneumokoki zamierzam.

Do góry