reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja i brat urodzilismy się tacy sami jak waga tak cm[emoji14]
Kupiłam mojemu drobny prezent walentynkowy mieliśmy nic nie kupować ale jeszcze mamy rocznice w ten dzień on co roku wiaty czy coś kupuje więc uznałam że kupię mu śmieszne majtaski :D z żabka i napisem xD

Byłam na chwilę wcześniej taty i spotkałam sąsiadkę wymagała wyglaskala mi brzuch[emoji14]

Ktg zrobione straszne to było... nie dość ze podobno mi jakieś skurcze wyszły co ja nic nie czułam to albo było słychać tętno małej ale nie chciała się ruszać a jak nic nie było słychać to zaś się ruszala... 20min. Trzymałam głowice bo nie dało się zapisu zrobic brrr i dalej czekam na lekarza

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Miała przyjsc ta anestezj. I poszła kaS i kij w dupie mnie ma :D ja siedzę nie dość ze jestem glodna! Nic nie mam w torebce do jedzenia ! Muszę kupkę a nie mam chusteczek... sklepik na dole zamkniety :/ brrr

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa w Norwegii to norma. Jeszcze będziesz dostawała ładne pieniądze zanim dziecko do przedszkola pójdzie ,ale to już pewnie masz na Kubusia :) tam social jest taki ze hoho ;)

Cocosh ja dostałam tez antybiotyk podczas porodu profilaktycznie ,bo nie miałam tego badania zrobionego ...

Dziewczyny czy Was też tak kuje w kroczu. Bo aż się boje wstawać z łóżka tak mnie ciśnie tam na dole ;/

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
Tym się nie martwię tyle tylko, że w raze czego trzeba się śpieszyć do szpitala a nie układać fryzurę :)
A ja też mam coś nie tak z moczem poziomka. Mam zrobić posiew też. to coś strasznego jest jeśli są jakieś bakterie? Pewnie coś w szpitalu u miśka złapałam :(

Volka według usg to jestem w 37 a nie 39 tygodniu ale lekarz mi dzisiaj mówił, że lada dzień i że z tego co widzi to może nie być następnej wizyty (26 lutego mam).
A ja tylko - byle do piątku aż Miś wyjdzie do domku i mogę rodzić. :)
Dzisiaj miałam tak jak Młoda :) tyle mi poleciał nagle śluzu ze byłam pewna że to wody płodowe :)

Widzę, że się ostro wszystkie trzymamy :)

Chcialam tylko napisac, ze dostalam gorączki i pojechałam na IP gdzie okazalo sie ze mam 3 cm rozwarcia. Czekam na decyzje czy dzis nie bedzie cesarki czasem.

Ania*Be !!!! A ja właśnie napisałam że się ostro trzymamy.
To teraz ostro trzymamy kciuki żeby wszystko było ok. Na pewno wszystko będzie ok. Jesteś już w 36 tygodniu więc napewno dzidzi będzie ok.

Jeeeezu ale mam nerwy na mojego. Boze,juz dawno tak nie wybuchłam. Chyba sie nazbieralo za dlugo. Wkurzylam sie,bo w ciagu 3 dni byl sobie dwa razy u dentysty i mimo.ze na nfz za wdzystko placil. Miwilam mu zeby nie szedl znowu jak chce placic. Poszedl i znow tyle samo wydal. A ja malemu nie kupie hustawki,bo mi bylo szkoda kasy a on se tak po prostu to wydal. I jeszcze mowi.ze nir bedzie ze mna dyskutowal. No nirmalnie mam ocjote go zatrzelic. I po co mi te nerwy? :/

reklama
Edit ja wiedzialam, ze becikowe jest duze, ale w zyciu sie nie spodziewalam az tylu pieniedzy :D przy Kubusiu dostalismy 10 tys mniej :D
A socjal naprawde jest swietny. Przez ostatni rok dostajemy 3 tys zl miesiecznie za to, ze Maly nie chodzi do przedszkola + 500zl rodzinnego. Dbaja strasznie o dzieci :)
A co co klucia w kroczu-ja mam czasem wrazenie, ze jak wstaje to Olek zaraz raczke czy glowke wystawi. Nie jest to klucie, ale taki bolacy nacisk na dol:p

Cocosh a moze juz czop Ci odszedl? Jesli to byl gesty sluz to bardzo mozliwe ze to to:)

Ania*Be kciuki za Ciebie! Daj znac co sie dzieje! Ktory to tydzien?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry