reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa nie mam pojecia jak oni to sprawdzaja, podotykala po brzuchu, mierzyla centymetrrm i powiedziala ze ma 31 cm. Dla mnie magia :D
A kase niezla dostajecie !!! Super, chcialabym tak :D Zwlaszcza, ze macie sie budowac to Wam sie bardzo przyda teraz kazda gotowka :)
Jak do tej pory to tylko slyszalam o UK takie gadanie, ze 'robisz sobie dzieci i zyjesz jak w krainie mlekiem i miodem plynacej' a wg mnie guzik prawda :p

Cocosh to zaciskaj nogi byle do piatku a pozniej mozesz zluzowac :) Super, ze z Twoim mezem juz coraz lepiej. I dobrze, ze teraz mial ta operacje, macie juz to za soba i bedziecie sie teraz tylko cieszyc Marysia :)

reklama
Norwegia daję najwięcej kasy ze wszystkich krajów :)

Klubie mnie aż z nerwów dostałam twardnień brzucha i rozwolnienia. .. jaka pier. ... aż się boje ze to jakieś sygnały do porodu ;/ nie ja nie rodze -nie mogę jeszcze !

Ania Be będzie dobrze już ciąża bezpieczna ;)

Isia jestem srednio obeznana w tym temacie jak na razie :) Wiem, ze po porodzie kazdemu sie nalezy zasilek na dziecko w wysokosci okolo £15/£20 tygodniowo niezaleznie od tego ile sie zarabia :)
A takie cos jak becikowe czy zapomoga jest wyplacana jednorazowo i jest to kwota £500, ale to juz nie kazdemu sie nalezy. Nam raczej nie ale jeszcze dokladnie nie czytalam :) A tak to nic innego nie wiem o zadnych zasilkach ;)

Isia no biale plomby kosztują. Po prostu wkurzulam sie tak!ze nie rozlozyl tego w czasie tylko w 3 dni wydal tyle co ja bym mogla na hustawke dla malucha wydac.

reklama
Cocosh ja też mam dodatnie gbs i tyle sie już o tym naczytałam że książkę mogła bym napisać. Jak już wody sie sączą trzeba do szpitala jechać i dla mnie to jest najbardziej przerażające bo jak nie zauważę ? Antybiotyk będziesz dostawać co 4 godziny aż wreszcie urodzisz, a dziecko potem jest obserwowane 24-48 h jak jest z nim wszystko ok to nie podaje sie antybiotyku

Ja dzisiaj byłam w Rzeszowie z mężem odebrać drugi samochód z naprawy i oczywiście przez te Wasze zdjęcia ostatnie musiałam do maka wstąpić na małą wyżerke. Przyjechałam do domu o 16 i dopiero sie obudziłam z super zajebistą zgagą:no:. Nadal czuje że jestem przejedzona, jakiś rumianek by sie przydał do picia

Do góry