reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kamila ja mam mega kłucie : D niektóre tak mają ; ) Dzidzia pcha głowką. mi najbardziej właśnie to dokucza + ból spojenia łonowego, ale to nie codziennie. Na badaniach zawsze szyjka ok, więc sie nie martwie, taki urok.

Volka byłam już w tym tyg na usg i dzisiaj znowu... pewnie w przyszłym tyg jeszcze pójdę dwa razy żeby sprawdzić przepływy i ilość wod... i może na ktg jeszcze... :(

Ja też lubię owoce ale teraz cytrusy odpadają bo biegunkę wtedy dostaje :(
Drzemka miała być 1.5 godz ale tel mnie obudził i jest ok więc idę zaraz coś zjeść :)
Nudzi mi się w domu :(

U mnie 36 +1 i ostatnio maluch miał prawie 2300 mój lekarz obstawia że jak dotrwam do 11.03 to on tak 3500 według niego może mieć

Chyba przy drugim dziecku można patrząc na pierwsze przewidzieć bo zazwyczaj są podobne (moge sie mylić oczywiście, no i tatuś ten sam musi być ) a przy pierwszym totalne zgaduj zgadula ; )

reklama
Do góry