reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kubusiowa a teściowa i tak i tak nie chce się do was wybrać? ;)

Kasia a to pech. Ale dorodna waga malucha ;)

La luna u nas tez wszystko w jedzeniu, dobrze że chociaż krzesła skórzane :sorry: u mnie dziś mielone z buraczkami

Poziomka ja miałam i to była jedna z najpiękniejszych chwil w moim życiu, niesamowita ulga po kilkunastu godzinach bólu ;) po godzinie od zzo odeszły wody, po 2 mała była na świecie, ja byłam w stanie kontrolować bardziej oddech (przed tym było roznie) , ogólnie mi to dało dużego kopa, teraz tez będę od progu prosić o znieczulenie

Izik Marcelina fajne :tak: a mąż jakie ma typy?

Młoda mama no patrz też jadłam płatki w srodku nocy :D

Kamila wydaje mi się ze to wszystko zależy od nas samych czy będziemy pisać ;) u mnie na wrzesniowkach została garstka, ale raz dziennie czy na 2 dni dziewczyny starają się pisać ;)

Balladyna ja też już usg nie będę miała, ok 31 tygodnia kurczak ważył ok 1700, 200 g mniej niż pierwsza córka, a ta się urodziła 10 dni po terminie 3440. I wtedy w szpitalu przed porodem tez mi nie robili usg.

Isia i jak dzisiejsze usg? Jaka płeć się ukazała? :D

qrde usiadlam do lapka o 9 a jest prawie 12 i oprócz zjedzenia OBFITEGO sniadania - nie zrobiłam nic :/ ide sie ogarnąc i może do biedry skocze ...

balladyna .. dobrze wiedziec że to nie tylko ja tak mam :p już czasem wydaje mi sie ze u mnie w brzuszku to jakiś obcy siedzi bo nic z moich objawów ciazy nie zgadza sie z waszymi :p

No to pospałam znów za długo, ale jest weekend więc się nie martwię, bo mój nie będzie kładł się zbyt wcześnie spać, a ja nie będę męczyła się, by razem z nim zasnąć ;)

Ale miałam sen. Karmiłam moja córcię, koszmar. Próbowałam ją przystawiać na różne strony, bardzo mnie zmęczył ten sen. Myślałam, ze karmienie przebiega łatwiej.. :) mówię Wam sen był tak realistyczny! :-) :) ogólnie było miło mieć ją przy sobie :-) :)

Kkasia no to miły początek dnia ;D

Poziomka myślę ,że moja podobnie będzie ważyć. Mnie syn całą porozrywal w środku . Szyjkę miałam zszywana całą ... teraz pewnie będzie gorzej ,bo mała jeszcze większą będzie . A syn 3700 ważył .

Laluna ja mam dziś pierogi ruskie ,ale kupne w garmazerce ;D nie chce mi się gotować.

Kamila sami ,myślę ,że będzie funkcjonować forum ,przecież wiele z nas ma już tu dzieci i na bieżąco są aktywne ;) ja z Kubusiowa będziemy Zombie ,ale damy rade być tu z Wami ;D

Isia ja ostatnio też zjadam mandarynki w kilogramach aż dziwne ,bo nie jadłam ich aż tak .. ale i tak wolę słodycze i wcinam dwie czekolady w 5 minut;D

Isia a czemu tak czesto? Lekarz Ci tak kazal? My po spacerze. Bylismy godzine w parku,dwa dziecioly na drzewach widzielismy ;). Ja dzis mam standardowo rybke. Tak sie jakos nauczylismy i w piatki zawsze jest ryba.

reklama
A ja dalej czekam :/ a chce mi się jeść i spaaaaaaaaaac!!! Moja koleżanka po godz 12 poszła na cc... ale nie wiem czy jej zazdroszczę hihi

Do góry