reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Clodi to u nas tez tak jest. Obiad cieply musi byc. Moj maz chorowitek tez,z nerkami ma problemy. Musi normalnie jesc. Do pracy mu robie kanapki jak np. Chodzi na nocki i w tym czasie mi dzieci kąpie. Moj juz wypisuje w pracy urlop,juz planuje wszystko jak bedzie dzidzia. Dostanie na moj pobyt w szpitalu i potem 2 tyg.po wyjsciu ze szpitala bedzie ze mna w domku. O matko,asienka to macie roboty a roboty. Nie zazdroszcze. Isia a co Ty tak czesto masz te wizyty? Nie mialas juz w tym tyg? ;)

reklama
Jeju ale wy piszecie. Jak tylko was doczytam to ktos mi tylek zawraca i tyle z pisania :sorry:

Fanti ja to sie zepsulam dopiero... Obudzilam sie o 4 w nocy i chlopowi platki robiłam, bo tez sie obudzil. No i teraz czuje sie jak zombie z niewyspania

Manka to pewnie braxtony, macica musi sobie pocwiczyc przed porodem ;) jak lezalam na patologii to tez slyszalam taka historie... Mial byc cala ciaze dajmy na to Aleksander a wyszedl Maciuś, nawet zdjecie dziewczyna pokazywala i faktycznie, nic innego nie pasowalo ;)

A Sylvi nie miala miec jakos wczesniej cesarki? Czy tyle was na ten luty ze mi juz sie pokrecilo? ;)

Pochwale sie ze jednak torbe czesciowo spakowalam przed tym 18. Został do dolozenia laktator,smok, recznik dla mnie i jakies podreczne rzeczy, napisze chyba liste i przykleje na lodowke, zeby nie zapomniec dołożyć... Niby torba duza, a jakos dziwnie w niej malo miejsca :O

Standardowo witam się z rana po śniadaniu a przed drzemką lub snem głębokim znając siebie ;)
Nadrobiłam Wasze nocne skrobanie :p ja dziś szczęśliwa, bo mąż szybciej z pracy wróci i mam szkołę rodzenia po południu :) miałam wczoraj wyprać baldachim, a do tej pory leży i patrzy na mnie :/ wczoraj jedynie troszkę poprasowałam :)

U mnie podobnie jak u Manki. Też śniadanka razem, tzn. ja robię a razem jemy, jak pracowałam, to mąż robił, bo miałam na później niż on :) Kolacje w tyg. robi mój M, ja obiadki, które pakuję mu do pracy,a w dni wolne i śniadania i kolację robi M :D do tego jeszcze zmywa (już od jakiegoś czasu jak jestem w ciąży) od pon. do ndz. ;)

hej, ja znów coś o 4 zasnęłam dopiero i już koniec spania :( chyba się organizm nastawia na małego terrorystę :D Lewusek. Ty też tam w de masz pyszności, tylko troche inne ;) chyba się ubiorę i pójdę po bułeczki i jakąś szarlotkę bo chodzi za mną od tygodnia... :p

Lewusek, a Ty cc czy pn? bo tylko 2 dni różnicy z suwaczka widzę u nas ;) Kustronka, Edit i Manka Wy też w moich okolicach :) ciekawe jak to wszystko się potoczy ;) Mi z usg, ale nie tego pierwszego, tylko tego z 30 t.c wyliczył termin na 9.03 :D

Witam z rana:) u mnie kolejna nieprzespana noc. Pobudka o 3.30 i koniec spania.
A dzisiaj taki aktywny dzien. Zaraz do lekarza, potem do szpitala zlozyc deklaracje z chce u nich rodzic, dzisiaj mam tez zamiar zlozyc podanie o becikowe. Jak w nocy przeczytalam ile daja w tym roku to chyba z tego wrazenia zasnac nie moglam :D potem jeszcze tygodniowe zakupy... Juz czuje ze ciezko bedzie was nadrobic gaduly ;)

Mi brzuch tez sie stawia. Mam wrazenie, ze bez przerwy;) tylko jak leze i odoczywam to jest spokoj:)

Dzisiaj tez uswiadomilam sobie, ze nie tylko siebie do szpitala musze spakować, ale tez Kubusia. Bo nigdy nie wiadomo ile czasu spedzi u zajomych... wiec do konca tygodnia mam zamiar to ogarnac:)

Dzis juz mamy 36 tygodni;D ale ten czas leci :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Asienka tak w De pysznosci...:)
Daj namiary bo jakos nie mam szczęścia.Wedliny masakryczne a pieczywo ...lepiej nie gadac.Wiecej tostow jemy niz zwyklego chleba ktory jest tutaj niezwykly bo cos w stylu Lidla .Zamrozony i pieczony .

Do góry