Clodi to u nas tez tak jest. Obiad cieply musi byc. Moj maz chorowitek tez,z nerkami ma problemy. Musi normalnie jesc. Do pracy mu robie kanapki jak np. Chodzi na nocki i w tym czasie mi dzieci kąpie. Moj juz wypisuje w pracy urlop,juz planuje wszystko jak bedzie dzidzia. Dostanie na moj pobyt w szpitalu i potem 2 tyg.po wyjsciu ze szpitala bedzie ze mna w domku. O matko,asienka to macie roboty a roboty. Nie zazdroszcze. Isia a co Ty tak czesto masz te wizyty? Nie mialas juz w tym tyg?
reklama
nailie
Fanka BB :)
Jeju ale wy piszecie. Jak tylko was doczytam to ktos mi tylek zawraca i tyle z pisania
Fanti ja to sie zepsulam dopiero... Obudzilam sie o 4 w nocy i chlopowi platki robiłam, bo tez sie obudzil. No i teraz czuje sie jak zombie z niewyspania
Manka to pewnie braxtony, macica musi sobie pocwiczyc przed porodem jak lezalam na patologii to tez slyszalam taka historie... Mial byc cala ciaze dajmy na to Aleksander a wyszedl Maciuś, nawet zdjecie dziewczyna pokazywala i faktycznie, nic innego nie pasowalo
A Sylvi nie miala miec jakos wczesniej cesarki? Czy tyle was na ten luty ze mi juz sie pokrecilo?
Pochwale sie ze jednak torbe czesciowo spakowalam przed tym 18. Został do dolozenia laktator,smok, recznik dla mnie i jakies podreczne rzeczy, napisze chyba liste i przykleje na lodowke, zeby nie zapomniec dołożyć... Niby torba duza, a jakos dziwnie w niej malo miejsca :O
Fanti ja to sie zepsulam dopiero... Obudzilam sie o 4 w nocy i chlopowi platki robiłam, bo tez sie obudzil. No i teraz czuje sie jak zombie z niewyspania
Manka to pewnie braxtony, macica musi sobie pocwiczyc przed porodem jak lezalam na patologii to tez slyszalam taka historie... Mial byc cala ciaze dajmy na to Aleksander a wyszedl Maciuś, nawet zdjecie dziewczyna pokazywala i faktycznie, nic innego nie pasowalo
A Sylvi nie miala miec jakos wczesniej cesarki? Czy tyle was na ten luty ze mi juz sie pokrecilo?
Pochwale sie ze jednak torbe czesciowo spakowalam przed tym 18. Został do dolozenia laktator,smok, recznik dla mnie i jakies podreczne rzeczy, napisze chyba liste i przykleje na lodowke, zeby nie zapomniec dołożyć... Niby torba duza, a jakos dziwnie w niej malo miejsca :O
marcowa 07
Standardowo witam się z rana po śniadaniu a przed drzemką lub snem głębokim znając siebie
Nadrobiłam Wasze nocne skrobanie ja dziś szczęśliwa, bo mąż szybciej z pracy wróci i mam szkołę rodzenia po południu miałam wczoraj wyprać baldachim, a do tej pory leży i patrzy na mnie :/ wczoraj jedynie troszkę poprasowałam
Nadrobiłam Wasze nocne skrobanie ja dziś szczęśliwa, bo mąż szybciej z pracy wróci i mam szkołę rodzenia po południu miałam wczoraj wyprać baldachim, a do tej pory leży i patrzy na mnie :/ wczoraj jedynie troszkę poprasowałam
marcowa 07
U mnie podobnie jak u Manki. Też śniadanka razem, tzn. ja robię a razem jemy, jak pracowałam, to mąż robił, bo miałam na później niż on Kolacje w tyg. robi mój M, ja obiadki, które pakuję mu do pracy,a w dni wolne i śniadania i kolację robi M do tego jeszcze zmywa (już od jakiegoś czasu jak jestem w ciąży) od pon. do ndz.
asieńkakk
hej, ja znów coś o 4 zasnęłam dopiero i już koniec spania chyba się organizm nastawia na małego terrorystę Lewusek. Ty też tam w de masz pyszności, tylko troche inne chyba się ubiorę i pójdę po bułeczki i jakąś szarlotkę bo chodzi za mną od tygodnia...
marcowa 07
Lewusek, a Ty cc czy pn? bo tylko 2 dni różnicy z suwaczka widzę u nas Kustronka, Edit i Manka Wy też w moich okolicach ciekawe jak to wszystko się potoczy Mi z usg, ale nie tego pierwszego, tylko tego z 30 t.c wyliczył termin na 9.03
asieńkakk
kurczę, szczerze to sama się przeraziłam jak Wam wypisałam ile jeszcze mamy do zrobienia i tak wracam do tego postu i coraz bardziej się dziwię... I jestem przerażona
KubusiowaMama
Witam z rana u mnie kolejna nieprzespana noc. Pobudka o 3.30 i koniec spania.
A dzisiaj taki aktywny dzien. Zaraz do lekarza, potem do szpitala zlozyc deklaracje z chce u nich rodzic, dzisiaj mam tez zamiar zlozyc podanie o becikowe. Jak w nocy przeczytalam ile daja w tym roku to chyba z tego wrazenia zasnac nie moglam potem jeszcze tygodniowe zakupy... Juz czuje ze ciezko bedzie was nadrobic gaduly
Mi brzuch tez sie stawia. Mam wrazenie, ze bez przerwy tylko jak leze i odoczywam to jest spokoj
Dzisiaj tez uswiadomilam sobie, ze nie tylko siebie do szpitala musze spakować, ale tez Kubusia. Bo nigdy nie wiadomo ile czasu spedzi u zajomych... wiec do konca tygodnia mam zamiar to ogarnac
Dzis juz mamy 36 tygodni;D ale ten czas leci
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A dzisiaj taki aktywny dzien. Zaraz do lekarza, potem do szpitala zlozyc deklaracje z chce u nich rodzic, dzisiaj mam tez zamiar zlozyc podanie o becikowe. Jak w nocy przeczytalam ile daja w tym roku to chyba z tego wrazenia zasnac nie moglam potem jeszcze tygodniowe zakupy... Juz czuje ze ciezko bedzie was nadrobic gaduly
Mi brzuch tez sie stawia. Mam wrazenie, ze bez przerwy tylko jak leze i odoczywam to jest spokoj
Dzisiaj tez uswiadomilam sobie, ze nie tylko siebie do szpitala musze spakować, ale tez Kubusia. Bo nigdy nie wiadomo ile czasu spedzi u zajomych... wiec do konca tygodnia mam zamiar to ogarnac
Dzis juz mamy 36 tygodni;D ale ten czas leci
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
czekam aż mój wstanie, nie chcę go budzić przed budzikiem ahh już się nie mogę doczekać bułeczki świeżutkiej mmm
reklama
Lewusek
Asienka tak w De pysznosci...
Daj namiary bo jakos nie mam szczęścia.Wedliny masakryczne a pieczywo ...lepiej nie gadac.Wiecej tostow jemy niz zwyklego chleba ktory jest tutaj niezwykly bo cos w stylu Lidla .Zamrozony i pieczony .
Daj namiary bo jakos nie mam szczęścia.Wedliny masakryczne a pieczywo ...lepiej nie gadac.Wiecej tostow jemy niz zwyklego chleba ktory jest tutaj niezwykly bo cos w stylu Lidla .Zamrozony i pieczony .