Chcialam dzis zamowic imie nad lozeczkiem, zeby powiesic. Takie fajne literki szyte to kolezanka mowi, zebym sie wstrzymala bo jak mi sie po porodzie zmieni imie to co Jej kuzynka rodzila rok temu, miala wymyslone imie dla synka przez cala ciaze a jak go zobaczyla po porodzie to powiedziala o nie 'Ty jednak bedziesz Wojtek' i dala imie o ktorym wczesniej nawet nie pomyslala I teraz mam wode zrobiona z mozgu bo jak to moj Aleks nie bylby Aleksem
reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Asienka! Jak to u nas zakazy odwiedzin???
asieńkakk
no są już niestety Bursztynek ale chyba porody rodzinne nadal dopuszczone. Wchodziłaś na tą stronkę hallo gdzie rodzić Wrocław na facebooku? Tam dużo piszą na bieżąco właściwie
asieńkakk
Sylvi, Cocosh, jak tam u Was? Odezwijcie się czy wszystko w porządku
clodi
No nie mogę zasnąć
Kkasiaa
asieńkakk
też bym chciała własną maszynę i nauczyć się szyć... Zawsze są jakieś pierdółki, skrócić, zwęzić pokombinować
Lewusek
Hejka .
Dzis ja noc do bani .Siku chyba z 5 razy a po trzeciej sie obudzilam i po spaniu.
Ssie mnie juz wiec trzeba wstac i cos zjesc Kolacji nie jadlam bo mialam taka zgage znow ze hej .Tylko szklanka mleka .
Dobrze ze mam ogarniete mieszkanie bo dzis by bylo ciezko sprzatac. Dzis na obiad rosol zrobie bo mam taka ochote i cos odleje z niego to bedzie galaretka drobiowa
Mnie tez brzuch sie stawia coraz czesciej a w dodatku czuje tez w krzyzu taki bol. Ale na tym etapie to juz chyba norma
Dzis ja noc do bani .Siku chyba z 5 razy a po trzeciej sie obudzilam i po spaniu.
Ssie mnie juz wiec trzeba wstac i cos zjesc Kolacji nie jadlam bo mialam taka zgage znow ze hej .Tylko szklanka mleka .
Dobrze ze mam ogarniete mieszkanie bo dzis by bylo ciezko sprzatac. Dzis na obiad rosol zrobie bo mam taka ochote i cos odleje z niego to bedzie galaretka drobiowa
Mnie tez brzuch sie stawia coraz czesciej a w dodatku czuje tez w krzyzu taki bol. Ale na tym etapie to juz chyba norma
reklama
Lewusek chyba ten sam program wieczorem oglądaliśmy . też mi baba narobiła ochoty na rosół.
Ja się obudziłam tradycyjnie jak mąż do pracy się zbierał. Zawsze leżę z zamkniętymi oczami żeby się nie rozbudzać Ale dziś on mnie "budzi" i pyta czy auto potrzebuje bo on ma za mało czasu do pociągu.
Akurat dziś potrzebuje bo do gin jadę. I tym sposobem w piżamie zawiózłam go na dworzec.
Protestował nieco Ale miał guzik do gadania. Bo ja już oczami wyobraźni widziałam tą bułkę jaką sobie zrobię jak wrócę. Oczywiście już ją pochłonęłam.
Teraz młody do mnie przyszedł i śpi już. Więc chyba i ja spróbuję.
Ja się obudziłam tradycyjnie jak mąż do pracy się zbierał. Zawsze leżę z zamkniętymi oczami żeby się nie rozbudzać Ale dziś on mnie "budzi" i pyta czy auto potrzebuje bo on ma za mało czasu do pociągu.
Akurat dziś potrzebuje bo do gin jadę. I tym sposobem w piżamie zawiózłam go na dworzec.
Protestował nieco Ale miał guzik do gadania. Bo ja już oczami wyobraźni widziałam tą bułkę jaką sobie zrobię jak wrócę. Oczywiście już ją pochłonęłam.
Teraz młody do mnie przyszedł i śpi już. Więc chyba i ja spróbuję.