reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja już na nogach zabieram się za śniadanko noc taka sobie bo się obzarlam :p ale od dziś koniec jedzenia na noc!!!
Hehe rozmawiałam się jak was czytałam Fanti uwielbiam was dziewczyny ale nic nie poradzę na to że mam na koniec ciąży taki glod

Barbra Kochana :) ciesz się, że masz taki apetyt! Przynajmniej Grześ sobie ładnie rośnie a Tobie to jedzenie bardzo służy bo wyglądasz kwitnąco :)
I super to się czyta jak piszesz o jedzeniu! Naprawdę ❤

Ja zasnelam po 1 w nocy, pobudka o 3 i 5... Zuzka mnie obudziła przed 7 rano i nie miałam siły wstać : ( zaraz jedziemy do przedszkola, a ja po kolyske i na zakupy. A potem chyba prosto do szpitala, muszę dzisiaj ustalić termin cc i wszystko inne bo moja lekarka jest ostatni dzień przed urlopem :(
Boję się trochę tego tygodnia jak jej nie będzie....

Basiu Isia ma racje .Dobrze ze masz apetyt a wygladasz slicznie. Ja tez lubię czytac o jedzonku zreszta sama czasem pisze .Ty jestes w tej dobrej sytuacji ze jestes w polsce a ja tutaj głoduje:)

Hehe no korzystam bo jak będę karmić to niektóre rzeczy odpadna :(
Lewusek jak bym mogła to bym ci wysłała jedzonko :)
Idę się położyć na trochę bo potem biorę się za sprzątanie swojej szafy w końcu :)
Ciekawe co u Cocosh

Ja tez sie jeszcze klade.Paula idzie do szkoly zaraz i zostaje sama.No Cocos i Sylvi cos sie nie odzywaja

reklama
Do góry