reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O matko asienka ale tego jeszcze :D
Isia no to nawet Wam poszlo tez z tym remontem, jakos to sobie bardziej rozciagniete w czasie wyobrazalam :p Ale wiesz, ze masz CC to szykujesz sie na konkretna date i finito :) Fajnie tak, chcialabym wiedziec, kiedy nadejdzie TEN dzien :)

Asienka to u Was grubszy ten remont jest... duuuuuuuuuuuzo grubszy ;) mieszkacie tam gdzie remintujecie?
Może za bardzo przegrzalas ta pralkę dzisiaj?

Manka bo mój M ma takie tempo... przy okazji robienia tysiące ofert na nowe roboty, do tego jakieś projekty, ciągle na telefonie siedzi, i do tego jeszcze wyjeżdża z domu na roboty :/
W przyszłym tyg znowu ma go nie być przez dwa dni a pewnie jak będę w szpitalu to też gdzieś będzie musiał jechać a do Zuzki przyjadą jego rodzice.
Ciekawe jak jest z odwiedzinami w szpitalach w Katowicach :/

Tak to jest Isia, wlasna firma to nie masz urlopu dla siebie.. zawsze cos do zrobienia jest :)

Znow mi twardnieje brzuch

Nie, to jest taki domek stary, niski bardzo(250 cm?), na podwórku u teściów, kiedyś gospodarcze pomieszczenia, później prowizoryczny remont i wynajmowała teściowa robolom.No to wiadomo w jakim stanie... Ale przynajmniej osobno :) tylko bez fundamentów na ziemi stoi, mam nadzieję, że grzyba jakiegoś nie będzie: /

reklama
Do góry